Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Leidingen herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leidingen herstellen:

Lek in leidingen herstellen

2 leidingen in de keuken moeten aangepast worden. 2 leidingen liggen in het elektriciteitkotje die lekken moeten vermaakt worden. Voor de riolering in de tuin moet een deksel komen op een inkijkpunt.

Loodgieter in onderaanneming

Wij zijn op zoek naar vakmensen dit voor wat betreft herstellen en aanpassen cv installaties, eveneens aanpassen sanitaire leidingen en plaatsing.

Nazicht / herstellen GRUNDFOSS pomp

De Grundfoss pomp voor opzuigen van regenwater stopte plots met werken. De leidingen van en naar de pomp heb ik nagekeken en is niet verstopt. De filters zijn eveneens niet verstopt. Toch zuigt de pomp niet en gaat in alarm. Ik heb ook interesse in het vervangen van de harde leiding door een flexibele leiding + vlotter om steeds bovenaan water te zuigen, en eventueel een bijkomende filter.

Herstellen of vervangen van regenput

Wij hebben gebouwd en onze tuinaannemer heeft tijdens ophogen van de grond de regenput kapot gereden. Vakman voor het herstellen of eventueel steken van nieuwe regenput (15000 l). Leidingen zijn naar binnen getrokken (wc, wasmachine,...)

Kranen herstellen en leidingen vervangen

Ik wil een kraan op het terras en een tussenkraan binnen herstellen. Daarvoor moet misschien ook een gedeelte van de leiding vervangen worden. Koppelstukken en aansluitingen door de loodgieter te leveren.

Waterpomp herstellen

Ontluchten leidingen collector waterpomp( ESPA onderwaterpomp met externe drrukregelaar) Plaatsen van extra kraan op de waterleiding Er is lucht in de leiding getrokken na de drukvermindering aan in de tuinslang. Kan deze leiding ontlucht worden. Kan heel de pomp en externe drukmeter nagezien worden.

Lek aan douche herstellen

Water komt van onder de douchebak, water zit al onder de tegels. Waarschijnlijk een gesprongen leidingen .

Condensketel herstellen

Nu geen chauffage en warm water de leidingen moeten ook vernieuwd worden