Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lek in afvoer water in kelder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in afvoer water in kelder:

Lek in afvoer water in kelder

Afvoer keukenwater en badkamerwater lek ,water loop in de kelder, Putje waarschijnlijk aan de oorzaak, Grond rondom doordrongen van afvoerwater.dorpel veranda reeds los

Lek in afvoer herstellen

Heb een lek in de buis van de afvoer in de muur. Op zoek naar een vakman voor een dringende herstelling.

Lek in afvoer herstellen

Wij hebben momenteel in lek in de afvoer in de keuken. Het lek zou onder onze kasten zitten, net voor het onder onze vloer verdwijnt.

Herstellen van afvoer van toilet

Lek in afvoerbuis toilet herstellen liefst zonder vloer open te breken als dit mogelijk is.

Lek herstellen in badkamer

Ik kan bad niet meer gebruiken wegens lek in afvoer. Appartement onder mij had er last van. En de muur is vochtig. Moet hersteld worden wegens verkoop.

Lek herstellen en lekdetectie uitvoeren

De muur in onze slaapkamer die grenst aan de badkamer is nat ter hoogte van onze wastafel. Wij vermoeden dat een lekke afvoer hiervan de oorzaak is. Graag hadden wij dit via lekdetectie bevestigd.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Lekkende afvoer herstellen

Door het plaatsen van een waterontharder begon het afvoerbuis te lekken waardoor kelder iedere dag onder water staat. Plaats van het lek is niet zichtbaar, waarschijnlijk ligt die in de muur of onder de vloer. Mogelijks heeft de goot van de keuken ook een leek.