Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lek in regenwaterput herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in regenwaterput herstellen:

Lek regenwaterput te herstellen

Onze regenput lekt en staat momenteel leeg. Het is een vierkante gemetste put van 3mx3m, hoogte 1m80. Hoogte overloop: 1m45 ; mangat 50cmx50cm. We zouden graag onze regenput opnieuw kunnen gebruiken.

Lek regenwaterput herstellen

Waterput herstellen. Lekt vermoedelijk want kelder staat onder water.

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Herstellen van lek in regenwaterput. Er bevinden zich meerdere lekkages vrij laag in de put. Hij is ongeveer 1,5 meter diep, 1 meter breedt en 1,8 meter lang. Het is een oude vierkanten regenwaterput. Een stuk zit alsook onder onze keukenmuur en ik zou niet graag hebben dat daar ook een lek komt.

Lek in regenwaterput herstellen

Lek in regenwaterput in gemetste baksteen op ongeveer halve hoogte. Is een put van +/- 8 kubieke meter. Opsporen lek en dichten.

Herstellen lek aan buis regenwaterput

Er is een kleine lek aan de buis van regenwaterput naar kelder. Er zou een kleine put moeten gemaakt worden om het lek op te sporen en buis te herstellen. Put dient gemaakt te worden in weg met kiezelsteentjes.

Oude regenwaterput herstellen 12000 m³

Gemetste regenput lekt misschien. Put staat al sinds maart helemaal leeg Omvang minstens 12000 m3. Lek en barsten nakijken en herstellen

Dichten regenwaterput

Ik zit met een lek in de regenwaterput. Graag herstellen van de lek.

Oude regenwaterput herstellen

Ik denk een lek te hebben in mijn regenput onder mijn woning. +/- 9m² oppervlakte, 1 meter hoogte.