Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lek in regenwaterput herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in regenwaterput herstellen:

Lek in regenwaterput herstellen

Lek in regenwaterput in gemetste baksteen op ongeveer halve hoogte. Is een put van +/- 8 kubieke meter. Opsporen lek en dichten.

Herstellen lek aan buis regenwaterput

Er is een kleine lek aan de buis van regenwaterput naar kelder. Er zou een kleine put moeten gemaakt worden om het lek op te sporen en buis te herstellen. Put dient gemaakt te worden in weg met kiezelsteentjes.

Oude regenwaterput herstellen 12000 m³

Gemetste regenput lekt misschien. Put staat al sinds maart helemaal leeg Omvang minstens 12000 m3. Lek en barsten nakijken en herstellen

Dichten regenwaterput

Ik zit met een lek in de regenwaterput. Graag herstellen van de lek.

Oude regenwaterput herstellen

Ik denk een lek te hebben in mijn regenput onder mijn woning. +/- 9m² oppervlakte, 1 meter hoogte.

Reinigen en herstellen van bestaande regenwaterput

Wij hebben mogelijk een lek in onze regenwaterput. De put is toegankelijk vanuit onze veranda, maar wij ontbreken de inschroef handvaten om hem te openen. Wij zoeken iemand voor nazicht, reinigen en herstel. Hoeveel liter deze waterput is weten we niet.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Ik ben bezig met een totaalrenovatie van een woning. Hier zit een zeér grote oude waterput, maar ik vermoed dat hier grondwater in komt. Graag wil ik dit lek laten herstellen en de put laten kuisen.

Herstellen van regenwaterput

Herstellen regenwaterput : Mijn regenwaterput is inmiddels gereinigd, zichtbaar niets te zien, maar deze is zo goed als leeg. Wanneer de dakgoot met water gevuld wordt, loopt het water er wel degelijk in. Mijn dakgoten zijn ok, geen lekken vast te stellen. Men gaat er dan ook van uit dat er een lek is in de regenwaterput. Mijn woning is slechts 11 jaar oud.