Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lekkage in afvoerbuis van een keukenmuur herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkage in afvoerbuis van een keukenmuur herstellen:

Lek herstellen aan afvoerbuis

Wij hebben sinds kort een lekkage achter een gyprocwand. Die begint nu onderaan te rotten en de plinten komen van de muren. Ook de laminaat begint te zwellen zodat we de deur van het toilet niet goed meer open krijgen. Wij vermoeden dat het een lek is van een afvoerbuis van de badkamer. Wij hebben dringend hulp nodig om de lekkage op te sporen en te verhelpen alsook het herstellen van het gyproc werk en eventueel de laminaat.

Lekkage in afvoerbuis van een keukenmuur herstellen

Ik heb bij het plaatsen van het verlaagd plafond een gaatje in de keukenmuur geboord, om het kader te plaatsen. Waarschijnlijk heb ik alzo de afvoerbuis van het bad/of wc (bovenverdieping) geraakt. Nu merken we sinds kort dat er een vochtplek zichtbaar is op de muur. Echter het verlaagd plafond vertoont nog geen tekenen van vocht. Kan iemand ons snel helpen? Foto ter beschikking.

Vervangen afvoerbuis waterleiding

Ik wil een buis van de waterleiding die verticaal in een nis loopt laten vervangen nadat deze is gesprongen => lekkage