Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lekkende kraan vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkende kraan vervangen:

Lekkende kraan vervangen

Lekkende kraan merk Grove vervangen.

Herstellen van lekkende kraan en tegels bijsnijden

Kranen bad vervangen en misschien ook tegels uitslijpen. Geen mengkraan maar aparte kranen. Water is binnengedruppeld langs het opzetstuk dat bestaat uit tegels waarop de kranen en uittrekbare douchekop gemonteerd zitten.

Herstellen ketel Chaffoteaux en vervangen radiator kranen

Ik heb een oude chaffoteaux ketel staan, deze maakt bij gebruik van warm water en raar en luid lawaai. Verder werkt het warm water wel, tijdens gebruik voor verwarming geen problemen. Daarnaast heb ik een soms lekkende radiatorkraan en nog één radiator zonder kraan. Mogelijks ook een defecte radiatorkraan in de badkamer.

Kleine sanitaire werkjes uit te voeren

Om een lekkende losse kraan te repareren in de keuken, de wasmachine deftig aan te sluiten. Boiler goedzetten dat het pijltje niet meer in het rood staat.

Lekkende kraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan laten vervangen. De huidige kraan is versleten.

Enkele kleine loodgieterij werken uit te voeren

Door een natte muur zijn we via lekdetectie erachter gekomen dat het probleem onder het bad zit. Volgende dingen moeten gebeuren: Sifon onder bad maken (niet goed aangesloten) Badrand opnieuw afkitten Lekkende kraan douche repareren Er zit een betegelde wand voor het bad, hier zou zeker een tegel iit moeten. Ik heb nog extra tegel om dit terug te maken. Kan je dit ook: super! Er is een verslag van de lekdetectie dat duidelijk het probleem toont via foto’s

Plaatsing toilet en herstelling lekkende kraan

Nieuwe X2O toilet te plaatsen en tevens een lekkende keukenkraan te herstellen.

Toiletten en kraantjes vervangen

Graag zouden wij 2 toiletten volledig willen vervangen. Ook het kraantje die het watertoevoer voorziet en daarnaast ook een lekkende kraan in de wasplaats herstellen of vervangen. Ook willen we een dubbele wateraansluiting in de keuken omdat we een vaatwasmachine willen plaatsen.