Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lekkende kraan vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkende kraan vervangen:

Kleine sanitaire werkjes uit te voeren

Om een lekkende losse kraan te repareren in de keuken, de wasmachine deftig aan te sluiten. Boiler goedzetten dat het pijltje niet meer in het rood staat.

Lekkende kraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan laten vervangen. De huidige kraan is versleten.

Enkele kleine loodgieterij werken uit te voeren

Door een natte muur zijn we via lekdetectie erachter gekomen dat het probleem onder het bad zit. Volgende dingen moeten gebeuren: Sifon onder bad maken (niet goed aangesloten) Badrand opnieuw afkitten Lekkende kraan douche repareren Er zit een betegelde wand voor het bad, hier zou zeker een tegel iit moeten. Ik heb nog extra tegel om dit terug te maken. Kan je dit ook: super! Er is een verslag van de lekdetectie dat duidelijk het probleem toont via foto’s

Plaatsing toilet en herstelling lekkende kraan

Nieuwe X2O toilet te plaatsen en tevens een lekkende keukenkraan te herstellen.

Toiletten en kraantjes vervangen

Graag zouden wij 2 toiletten volledig willen vervangen. Ook het kraantje die het watertoevoer voorziet en daarnaast ook een lekkende kraan in de wasplaats herstellen of vervangen. Ook willen we een dubbele wateraansluiting in de keuken omdat we een vaatwasmachine willen plaatsen.

Lekkende kraan herstellen in keuken

Mijn kraan in mijn keuken lekt al een tijdje. Ik denk dat het "leerke" versleten is. Maar ik ben geen specialist natuurlijk. Het is maar druppelsgewijs, maar ja dat kan niet blijven duren natuurlijk.

Klusjes sanitair

Ik zou graag een goede klusjesman willen voor vastzetten kraan in keuken, nazicht lekkende kraan in badkamer en ook eens nazicht van waterreservoir van toilet. Ik heb geen enkel gereedschap in mijn bezit voor deze klusjes.

Boiler en kraan herstellen

Mijn boiler moet herstelt worden aangezien ik praktisch geen warm water meer heb. Hij moet waarschijnlijk ontkalkt worden. Ik heb ook een lekkende kraan die ik wil laten herstellen.