Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lekkende leiding herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkende leiding herstellen:

Lekkende leiding herstellen

Bij langdurig douchen lekt er een leiding in de living. Op zoek naar een vakman om de nodige herstelling te maken.

Herstellen lekkende cv leiding

Heb momenteel een lekkende leiding van de centrale verwarming. Lekdetectie is gebeurd.Water lekt in de kelder.Heb een offerte nodig voor de verzekering.

Loodgieter nodig

1) Ik heb een pomp voor regenwater nodig, aan te sluiten op bestaande leidingen 2) Verder is er een lekkende kraan verder in het leidingwerk (zichtbaar) dus dat lek moet gerepareerd worden en eventuele andere stukken van de leiding vervangen worden 3) De temperatuurknop van de douche is te gevoelig en duidt een verkeerde temperatuur aan, moet bijgeregeld of vervangen worden 4) Aansluiten van wasmachine op bestaande leidingen (staat al op de juiste plaats)

Herstelling lekkende verwarmingsleiding

De leiding van de centrale verwarming lekt. Ik heb de lek gevonden in een bocht ingevolge roest. Leiding 40 jaar oud. Diameter 1/2 duim Kunt u dit herstellen?

Sanitaire werken uitvoeren

Lekkende toilet, plaatsing waterpomp en plaatsing leiding.

Dringend opsporen lek

Dringend op zoek naar een vakman om mijn lekkende leiding op te sporen en erna te laten herstellen. Het lek zou zich moeten situeren tussen de hoofdleiding , leiding badkamer en of keuken. Alles ligt dicht bij elkaar. Heeft het huis pas gekocht en vermoed dat het lek zich kan situeren in de muur aan de hoofdleiding of juist onder de vloer.

Vervanging van een lekkende leiding van ...

Vervanging van een lekkende leiding van CV dat over 10m langs een buitenmuur van het huis loopt. Bestaande leiding te bereiken door verwijdering kasseien langs het huis. (niet gemorteld)