Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Loodgieterij verplaatsen van de wasruimte naar de garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Loodgieterij verplaatsen van de wasruimte naar de garage:

Loodgieterij verplaatsen van de wasruimte naar de garage

Men moet de bestaande cv ketel en lavabo vande wasruimte naar de garage verplaatsen. Hiernaast ook verschillende werken aan de leidingen, nieuwe douche plaatsen en afvoeren voorzien. Er is ook een nieuwe regenwaterpomp te voorzien die men moet aansluiten op de waterput.

een reeks reparatie / aanpassingswerken ...

een reeks reparatie / aanpassingswerken : nieuw afvoer waterverzachter / verplaatsen kranen en leidingen / aansluiten op afvoer afwasmachine / reparatie gyproc werk na waterschade ten gevolge van overstroming / aansluiten wasbak en monteren kranen Eingenlijk zoeken we een loodgieter waarop we beroep kunnen doen, telkens als zich een probleem met loodgieterij voordoet.