Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lucht lucht warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lucht lucht warmtepomp plaatsen:

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen om te koelen en te verwarmen

Er is geen andere verwarming/koeler in de kamer aanwezig, binnenunit kan op plaats komen van defecte pelletkachel. Volume is +- 100 m³. Geen aangrenzende verwarmde kamer. Plafond redelijk geïsoleerd met een dubbele laag glaswol en vloer is kurk.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarm ik met twee accumulatie bakken. Het verbruik hiervan is gigantisch. 45 vierkante meter te verwarmen. Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

plaatsen van warmtepomp + +/-10 m leiding naar bestaande verwarming . De pomp gebruiken om te verwarmen en sanitair water verwarmen Aansluiten op bestaande radiatoren Halfopen bebouwing 120m² Goed geisoleerd .

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen als bijverwarming

Bijkomende verwarming in ruimte van 100 m³. Buitenunit kan tegen aanpalende muur. Binnenunit (vloertype) kan binnen 2m van buitenunit. Ik zou gaan voor een lucht-lucht warmtepomp installatie.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

De Warmtepomp airco zou dienen als verwarming in 5 slaapkamers om de koude te breken in de winter en als airco in de zomer op de 5 slaapkamers en in de living. Nu geen verwarming op verdieping. Kamers zijn geisoleerd.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

volledig vrijstaande landelijke woning 15 jaar gerenoveerd met een geïsoleerd dak, zolder en een matige isolatie van de muren (6cm)

lucht - lucht warmtepomp installeren

App 4de verdiep Gas Verwarmen, koelen (airco) De oppervlakte van het appartement is 15mX7m Het gaat om Halfopen bebouwing.