Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lucht water warmtepomp installeren in een nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lucht water warmtepomp installeren in een nieuwbouw:

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Dit gaat over een nieuwbouw project. Bedoeling is om de woning te verwarmen en zwembad bij te verwarmen. Plan al aanwezig.

Convectoren te plaatsen met Lucht - water warmtepomp

Betreft volledige renovatie in het centrum. Volledige isolatie van dak gevels en vloeren. Driedubbel glas. Willen Jaga lt convectoren met dbe plaatsen

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Koelen en verwarmen van woongelegenheden in woonhuis. Nu centrale verwarming op gas.

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een renovatieproject

Te verwarmen ruimte is 8x5x2,65. Renovatieproject. Nu verwarming met accumulatie en de bedoeling is om over te gaan naar vloerverwarming met lucht-water warmtepomp.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Dit is een nieuwbouw woning. Plaatsen van een lucht waterpomp die moet dienen voor vloerverwarming en sanitaire water voorziening

Warmtepompboiler plaatsen

Vervangen van een 100 L WW boiler op CV water door een warmtepompboiler +- 200 L, inclusief afbraak bestaande 100 L boiler met pomp. Aansluit en plaatsen ventilatiekanaal naar buiten voor de koude lucht, mogelijk met omschakelklep winter zomer, indien zinvol.

lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Vervangen van een bestaande gasboiler (verwarming/warm water) door een warmtepomp. Huidige verwarming gebeurt met convectoren.

Herstellen of vervangen lucht - water warmtepomp

De huidige warmtepomp (19kW van 2011) ligt in panne ( warmtewisselaar).We verwarmen momenteel met een CV op stookolie (installatie van 1980) met klassieke radiatoren. Er zijn zonnepanelen aanwezig die op jaarbasis 10.000kW produceren. We willen dus een bivalent systeem met de nadruk op het gebruiken van de zelf gegenereerde stroom met een lucht/water warmtepomp..