Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lucht water warmtepomp installeren in een nieuwbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Lucht water warmtepomp installeren in een nieuwbouw:

Lucht - water warmtepomp installeren

Gebruik van warmtepomp ventilatielucht-water, ventilatie, airco, zonnepanelen in een gekoppeld systeem voor een goede samenwerking. Verwarmen, koeling en sanitair water verwarmen. Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Nieuwbouw met 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 200 m².

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Vervanging van stookolieinstallatie vloeverwarming,5 radiatoren en warm water. Er zijn reeds 19 zonnepanelen geïnstalleerd

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Bewoonbare opp 150m² verspreid over 2 verdiepen, goed geïsoleerde woning. Beneden vloerverwarming, boven Wandverwarming. Warmtepomp zal gebruikt worden voor koelen en/of verwarmen van een ruimte sanitair water verwarmen. Renovatieproject. We verwarmen momenteel op aardgas. We starten rond de zomer volgend jaar aan de verbouwingen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het is een deel van het renovatieproject van een oude woning waar de vloeren nog op de zavel liggen. Er is de mogelijkheid om deze uit te scheppen tot op 35 cm diepte of meer om een vloerplaat en vloerverwarming te voorzien. Er is niks voorzien van bestaande verwarming van die aard. De woning wordt momenteel verwarmd met één enkele houtkachel.

Lucht - water warmtepomp installeren

Voor de renovatie van ons huis willen we een warmtepomp plaatsen voor de verwarming en gebruik warm water. Momenteel hebben we een mazoutketel. Bij de verbouwing zullen de huidige verwarmingsbuizen ook vervangen worden. We hebben een grote tuin die momenteel nog niet bewerkt is. Grondwater zit op meer dan 2 meter diepte. De installatie zal worden gebruikt voor het koelen en/of verwarmen .

Zonneboiler plaatsen

Grondige renovatie lucht-water warmtepomp voor vloerverwarming , ook houtkachel voor verwarming in woonkamer. Graag zonneboiler voor : warm water en back-up verwarmingssysteem (in winter, want als koude lucht, dan minder goed rendement van lucht-water warmtepomp) Eind december beginnen we met renovatiewerken (akte en sleutel midden december 2018)

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het is de bedoeling de oude mazoutketel te vervangen. De lucht water warmtepomp zou dienen voor de verwarming van sanitair water en verwarming. Het zou dienen voor een appartement met twee verdiepen. Elk verdiep heeft een woonruimte van ongeveer 145 vierkante meter. Momenteel worden de twee appartementen met één ketel verwarmt. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik heb een gasdoorstromer en ik wil daarvoor een warmtepomp met boiler van 200l installeren voor warm sanitair water.

Partners

Partners van Casius