Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lucht water warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lucht water warmtepomp plaatsen:

Lucht - waterwarmtepomp installeren

Installatie warmtepomp ter vervanging van een mazoutketel van 20 jaar oud. Stuurt 8 radiatoren en sanitair warm water aan. Groot alleenstaand huis. Het huis is goed geisoleerd.

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw

Lucht - water warmtepomp plaatsen

plaatsen van warmtepomp + +/-10 m leiding naar bestaande verwarming . De pomp gebruiken om te verwarmen en sanitair water verwarmen Aansluiten op bestaande radiatoren Halfopen bebouwing 120m² Goed geisoleerd .

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Grondoppervlak van de woning is 13*6 m . Bovenverdieping bevind zich onder het dak. Leidingen van vloer en wandverwarming worden zelf geplaatst. Doel = Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

De huidige verwarmingsketel is van 2003 en functioneert nog goed . Het geothermieproject waarop ik had gehoopt heeft wat vertraging opgelopen en dus kijk ik uit naar andere mogelijkheden. Ik heb ook zonnepanelen en dat kan nog uitgebreid worden .

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel word er een mazoutketel gebruikt van 40kW , op dit moment is de mazouttank nier meer gekeurd (mag niet meer bijgevuld worden) en dus zou er oftewel een nieuwe mazout tank moeten komen of een volledig nieuw systeem. De mazout ketel heeft zijn beste tijd ook gehad, dus is nu de moment om is te kijken of het nog de moeite is om verder te investeren in de bestaande mazout installatie of voor alternatieven te kijken. Het gaat over een praktisch niet geïsoleerd, oude vrijstaande woning. Ik weet niet in hoeverre een warmte pomp zelfs maar een mogelijkheid is zonder grote isolatiewerken aan de woning.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een villa uit 1984, waar momenteel het gelijkvloers volledig vloerverwarming heeft (momenteel wordt verwarmd op mazout). Er zou een grondwaterput met boring 30m diep aanwezig zijn. Vroeger werd immers dit water gebruikt (met pomp) voor de woning. Op dit moment is de woning wel aangesloten op het waternet en wordt het systeem niet meer gebruikt, ook niet voor tuinwater,... Op de verdieping wordt momenteel elektrisch verwarmd. Daar zou idealiter ook verwarming geplaatst worden.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Verwarming zwembad 4,5 x 9,5 x 1,5m. Vrijstaand gebouw.