Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Lucht water warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lucht water warmtepomp plaatsen:

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel hebben we een condensatieketel op gas, dus voor het sanitaire water te verwarmen zal nog een boiler moeten voorzien worden. Warmtepomp voor sanitair en water te verwarmen.

lucht - water warmtepomp plaatsen

Bestaande woning van 40 jaar. Oude mazoutketel staat in garage en dient te verdwijnen.

Oude combi gasketel ACV Delta vervangen door condensatieketel

Oude combi gasketel ACV Delta vervangen door condensatieketel icm warmtepompboiler. Warmwatervoorziening via ofwel warmtepompboiler ofwel doorstromer (te bespreken ter plaatse met eigenaar). Temperatuurregeling via buitenvoeler en binnenthermostaat. Installateur moet kennis en gedegen installatie ervaring hebben van hoogrendementsketels en warmtepompen (lucht/water). Ook verwachten wij dat deze op de hoogte is van de huidige premies die toegekend worden op federaal /Vlaams of provinciaal vlak voor de installatie van dergelijk materiaal. Verdere details zoals vermogen gasketel etc worden geleverd na bezoek ter plaatse.

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Warmtepompinstallatie met warm water installeren en aansluiten van 3 radiators. Badkamer 12 m2 , slaapkamer 16 m2 , veranda 25 m2. Lidingen en radiators worden zelf geplaatst . Living , eetkamer , keuken worden verwarmd d.m.v. pelletkachel. Uitbreken van 2 mazoutstoven

Plaatsen condensatiegasketel en of lucht - water warmtepomp

Verbouwing net overgekocht (acte mid Maart 2019) is binnen nog volledig af te werken ook verwarming nog volledig te doen Twijfel tussen warmtepomp en CV vandaar prijsvraag . Grondoppervlakte 100 m² - nuttig over 2 verdiepingen 250 m² // gelijkvloers op vloerverwarming - Wenst een offerte voor condensatiegasketel en voor een lucht warmtepomp.

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Nieuwbouwproject. Vloerverwarming in bijna alle ruimtes (190m²) bad en douche dus er moet voldoende warm water voor handen zijn.

lucht - water warmtepomp installeren

Warmtepomp plaatsen in bestaand ketelhuis op de plaats van de warmwaterboiler je kunt via de kruipruimte naar buiten. Verwarmen en sanitair warm water voorzien . Aansluiten op bestaande radiatoren, en aansluiten op bestaande vloerverwarming, alsook aansluiten op warm sanitair water. De totale oppervlakte van het huis is 190m².

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een vakman voor lucht /lucht of lucht / water pomp met installatiewerken. Nu elektrische verwarming in appartement.