Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Mazoutbrander vervangen door gas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mazoutbrander vervangen door gas:

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Mazoutbrander vervangen door biomasketel op houtsnippers. Het gaat hier over een particulier project en de nodige ruimte is beschikbaar . Woning open bebouwing.Bouw 2 verdieningen , 20 à 30 kVa

Mazoutbrander vervangen door gas

De mazoutketel verwijderen en een gasinstallatie plaatsen voor verwarming en warm water . Er is al gasleiding binnen.

Mazoutbrander vervangen door gasbrander

Graag had ik een gasbrander gekocht plus installatie in de garage. De mazoutbrander is verouderd en moet weg. De leidingen en chauffages zijn nog in orde. De te verwarmen ruimten zijn ongeveer 100 m². Ramen en plafonds zijn geïsoleerd.

Water - water warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarmen we met een mazoutbrander en ons warm water wordt gedeeltelijk door een zonneboiler verkregen. De brander is nu 22 jaar oud en we denken er aan om in afzienbare tijd deze te laten vervangen door een warmtepomp.

HR ketel plaatsen in combinatie met vloerverwarming

Nieuwe ketel plaatsen door een HR ketel op gas. Vervanging mazoutbrander door gas in alleenstaande woning 200 m², 30 jaar oud maar goed geïsoleerd en volledig uitgerust met centrale vloerverwarming Ketel en sturing te vervangen met inbegrip van sanitair water voor de badkamer voor gezin van drie personen. Graag in optie een regeling die de kranen op de collectoren draadloos kan sturen zodat behoefte per vertrek geregeld kan worden. Voorkeur voor H-107.

Pelletketel plaatsen

Zou graag de mazoutbrander vervangen door pellet brander. Beperkte ruimte dus vullen best handmatig. Eventueel ook water verwarmen met pellet brander.

Vervangen mazoutbrander door gascondensatieketel

Huidige centrale verwarming op mazout is defect. Willen deze installatie vervangen door een HR condensatieketel.

Verwarmingsketel verplaatsen

Het betreft de demontering en verhuis van een CV ketel op mazout van een woning in Lichtaart naar Tielen. In de woning in Tielen zou de oude ketel tevens gedemonteerd dienen te worden en vervangen door de andere ketel. De mazoutbrander die verhuisd moet worden is van het merk Golling en ca 5 jaar oud, de boiler van het merk Chappee. De oude brander die vervangen wordt is van het merk Viessman en ca 40 jaar oud. Met mazout.