Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte:

Plaatsen radiatoren en gasketel

Momenteel verwarming met warme luchtinstallatie met mazoutketel. Het is de bedoeling deze te vervangen door verwarming met radiatoren en gasketel. Het gaat hier dus over een plaatsing van een volledige nieuwe installatie. De ketel wordt opgesteld in de garage en wordt via de kruipruimte in het huis binnengebracht. De oude installatie zal vooraf worden weggenomen. Zie bijlagen

Gasketel plaatsen

Vervanging mazoutketel door gasketel (verwarming en warm water) Plaatsing in de kelder Plaatsing waterontharder Aansluiting op bestaand radiatorennetwerk Aansluiting warm water op bestaand netwerk

Plaatsen condensatieketel op aardgas

Ik stook momenteel met een mazoutketel en aparte boiler, deze wil ik vervangen door een condensatieketel met warm waterboiler op gas. Er moet ook een gasleiding onder de kruipkelder (hoogte +- 1,20 m) geplaatst worden van ongeveer 15 meters, van de gasmeter die aan de voorkant van mijn huis zal komen in een wanddoos tot aan de ketel. Ik zou zelf de oude installatie afbreken.

Mazoutketel vervangen of gasketel plaatsen

Mazoutketel vervangen ofwel gasketel plaatsen. Prijs en advies hierover.

Nieuwe mazoutketel plaatsen

Een oud huis waar een nieuwe ketel op mazout moet worden geplaatst.

Nieuwe mazoutketel plaatsen en 3 convectoren plaatsen met thermostatische kranen

Prijs nieuwe mazoutketel (merk) + apart plaatsing. Flexibele buis plaatsen in de schouw + afdichting. 3 convectoren vervangen door radiatoren + thermostatische kranen.

Vervangen mazoutketel en aansluiten boiler en thermostaat regelaars plaatsen

Bestaande oude mazout CV + aangesloten boiler vervangen door condensatieketel op gas. Ook de radiator regelaars vervangen door thermostaat regelaars.

Gasketel of mazoutketel plaatsen

Onze oude stookolieketel is aan vervanging toe. Wij wensen een nieuwe ketel te plaatsen. Eventueel overwegen wij over te schakelen naar propaangas (geen aardgasaansluiting). Graag prijsoffertes voor mazoutketel en gasketel. Bij voorkeur contact per e-mail.

Partners

Partners van Casius