Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte:

Gasketel of mazoutketel plaatsen

Onze oude stookolieketel is aan vervanging toe. Wij wensen een nieuwe ketel te plaatsen. Eventueel overwegen wij over te schakelen naar propaangas (geen aardgasaansluiting). Graag prijsoffertes voor mazoutketel en gasketel. Bij voorkeur contact per e-mail.

Mazoutketel vervangen

Momenteel hebben wij een mazoutketel. Graag zouden wij hier van afstappen indien mogelijk. We willen dus kijken wat eventueel onze opties zijn. Indien er niets anders mogelijk is, dan willen we een nieuwe laten plaatsen.

Huidige mazoutketel vervangen door mazoutketel in combinatie met zonneboiler

Graag offerte na plaatsbezoek. Hebben nu een mazoutketel , graag nieuwe ketel plaatsen in combinatie met zonneboiler. Gasketel ipv mazoutketel.

Aansluiten pelletketel op bestaande CV

Afbreken oude mazoutketel, hoeft niet te worden meegenomen en plaatsen en aansluiten pellet ketel op bestaande cv.

Mazoutkachel verplaatsen door Pelletketel plaatsen

Bedoeling is deze zomer de mazoutketel te vervangen door een Pelletketel. In de living behouden we de huidige Pelletkachel, waardoor we geen al te hoog rendement van ketel nodig hebben. Max 5 kamers extra te verwarmen. Alsook een zonneboiler in combinatie. De werken in orde maken voor komende winter.

Mazoutketel vervangen door gasketel

Plaatsen gasketel ter vervanging mazoutketel.

Nieuwe gascondensatieketel plaatsen en mazoutketel en mazouttank verwijderen

Momenteel is er in de woning verwarming met een mazoutketel. Wij willen graag een nieuwe gascondenstatieketel plaatsen met nieuwe schouw. En deze op het bestaand systeem aansluiten. 1 Verwarming dient weg te worden gehaald en een nieuwe worden geplaatst. De oude mazoutketel dient te worden verwijderd samen met de oude bovengrondse mazouttank. Graag een prijsofferte en advies van verschillende soorten systemen.

Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte

Starten van nul en de werken van A tot Z... We willen een mazoutketel 3000L Warm water blijft elektrisch Verwijderen van de accumulatoren en meenemen Graag advies hierover en een prijsofferte.

Partners

Partners van Casius