Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte:

Mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte

Starten van nul en de werken van A tot Z... We willen een mazoutketel 3000L Warm water blijft elektrisch Verwijderen van de accumulatoren en meenemen Graag advies hierover en een prijsofferte.

Nieuwe installatie plaatsen

Mijn mazoutketel is 20 jaar. De te verwarmen ruimten samen is +/- 400m3 Er is uitgebreide dakisolatie ifv zonnepanelen (48 panelen, +/- 10. 000 kw/jaar productie) Er is spuwmuurisolatie sedert 2015, korrels ingespoten. Er zijn 13 radiatoren We hebben een warmtepomp (op lucht) voor het warm water.

Nieuwe mazoutketel plaatsen

De ketel produceert warme lucht die via buizen naar de verschillende kamers door de roosters komt. Graag een nieuwe ketel, dit een mazoutketel werkt op warme lucht.

Combinatieketel plaatsen verwarming en water

Ik wens mijn mazoutketel te vervangen door een gasketel.

Mazoutketel en brander plaatsen

Heb thuis mazoutketel staan, merk Buderus en Weishaut brander. Is 4 jaar oud en van mijn neef. Graag prijs voor installatie en ook van schouwpijp dubbel wandig 125m uitlaat.

Condensatieketel plaatsen

Er staat een oude, maar goed werkende mazoutketel op gelijkvloers, hij is minstens 20 jaar oud (of ouder). Het huis heeft 90m² oppervlakte, dus niet overdreven groot, een instapmodel condensatieketel is misschien voldoende. De bedoeling is over te stappen op aardgas vooraleer ik er ga wonen. Het mag een combitoestel zijn , dus met boiler erin. (eventueel ook prijzen met aparte boiler) Kan u mij enige richtprijzen geven hieromtrent? (geplaatst) Het huis is meer dan 25 jaar.

Plaatsen condensatieketel

Offerte voor nieuwe condensatie mazoutketel; plaatsing in bestaande woning - alleenstaande woning met een bewoonbare opp. van 295m² (gelijkvloers en verdiep)

Mazoutketel vervangen door condensatieketel

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe condensatieketel op mazout, De oude ketel werkt niet meer, daarom zo vlug mogelijk een nieuwe te plaatsen Zonder verwarming nu?

Partners

Partners van Casius