Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe mazoutketel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe mazoutketel plaatsen:

Nieuwe mazoutketel plaatsen

Verwarmingsketel plaatsen op mazout - enkel ketel, installatie is in orde. van 1989. Onze leefruimte, keuken, drie slaapkamers en badkamer. Alleenstaande woning.

Plaatsen nieuwe gasbrander in garage

Nieuwe gasbrander plaatsen voor oppervlakte van ong. 150m². Momenteel mazoutketel die ook moet verwijdert worden.

Plaatsen van gascondensatieketel

Ik heb een mazoutketel en wil die vervangen door een gas condensatieketel. De mazoutketel moet afgebroken worden, ook de elektrische boiler van 150 liter, het warm water komt voortaan via c.v. Schoorsteen moet getubeerd worden.

Plaatsen van calorimeters

Plaatsen van calorimeters in herenhuis + aanpalend appartement om verdeelsleutel te kunnen maken van verbruik van gezamelijke mazoutketel.

CV-ketel vernieuwen

Wij zouden onze mazoutketel (van het jaar1994) willen vervangen door een nieuwe gasketel. We zoeken iemand om de oude ketel af te breken, en een nieuwe installatie te plaatsen en aan te sluiten op een collector, waar wij dan zelf later de radiatoren kunnen op aansluiten. Het geschatte vermogen van de ketel zou minstens 25KW moeten zijn.

Gasleiding verlengen en nieuwe gasketel plaatsen

We zouden graag de gasleiding verlengen langs buiten tot aan de keuken via dezelfde muur om dan binnen aan te sluiten op het gasfornuis. In totaal moet deze zo een 22 lopende meter worden doorgetrokken. Hiernaast moet men ook de oude mazoutketel vervangen door een nieuwe ketel op gas.

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Graag huidige mazoutketel vervangen door een nieuwe, door de beperkte afmeting maximaal breedte 60cm graag hiervoor een mogelijkse oplossing vloermodel of wandmodel.

Nieuwe gasketel en bijhorende aansluitingen installeren

Mazoutketel verwijderen en plaatsen van een gasketel. Gasaansluiting uitvoeren.