Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Mazoutketel vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mazoutketel vervangen:

Mazoutketel brander herstellen of vernieuwen

Heb mazoutketel Buderus G 205 51-58 kW er staat een Riello brander op, de mazoutpomp is het volledig aan het begeven. Brander valt constant uit, maar denk beter de brander volledig te vervangen, door een Riello max 65 kW, en het expantievat van 25liter 3/4 " aansluiting met kraantje. De huidige brander die er op staat is een Riello 40G10 van 1993 type 464T1 4,5-10kg/h 54/120 kW (maar is denkelijk te zwaar voor dit type ketel,)

Mazoutketel vervangen

Een mazoutketel voor centrale verwarming uit 1968 moet vervangen worden door een gasketel. Deze ketel zorgt voor de verwarming van 8 appartementen en 1 studio verdeeld over 4 verdiepingen.

Gasleiding verlengen en nieuwe gasketel plaatsen

We zouden graag de gasleiding verlengen langs buiten tot aan de keuken via dezelfde muur om dan binnen aan te sluiten op het gasfornuis. In totaal moet deze zo een 22 lopende meter worden doorgetrokken. Hiernaast moet men ook de oude mazoutketel vervangen door een nieuwe ketel op gas.

Mazoutketel vervangen door een nieuwe ketel op aardgas

Mazoutketel vervangen door een aardgasketel. Dit voor warm water en de verwarming. Gasleidingen liggen er.

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Graag huidige mazoutketel vervangen door een nieuwe, door de beperkte afmeting maximaal breedte 60cm graag hiervoor een mogelijkse oplossing vloermodel of wandmodel.

Vervangen mazoutketel door gasketel

Wij zouden graag onze mazoutketel laten verwijderen en dit laten vervangen door gas. Gasleidingen liggen al in het straat maar nog niet tot binnen.

Mazoutbrander vervangen door gas

De mazoutketel verwijderen en een gasinstallatie plaatsen voor verwarming en warm water . Er is al gasleiding binnen.

Warmtepomp plaatsen als vervanging voor mazoutketel

Ik zou mijn huidige mazoutketel willen vervangen door een warmtepomp. We zouden graag de huidige radiatoren behouden.