Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Mazoutketel verwijderen en nieuwe gasketel plaatsen voor open bebouwing" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mazoutketel verwijderen en nieuwe gasketel plaatsen voor open bebouwing:

Afkoppelen en verwijderen radiatoren en mazoutketel.

Ik heb een woning waarin de gietijzeren radiatoren dienen afgekoppeld en verwijderd te worden. Het gaat om 15 radiatoren op in totaal drie verdiepingen (gelijkvloers, eerste en tweede). Daarnaast moet de mazoutketel ook afgekoppeld en verwijderd worden.

Nieuwe gasketel en bijhorende aansluitingen installeren

Mazoutketel verwijderen en plaatsen van een gasketel. Gasaansluiting uitvoeren.

Vervangen mazoutketel door gasketel

Wij zouden graag onze mazoutketel laten verwijderen en dit laten vervangen door gas. Gasleidingen liggen al in het straat maar nog niet tot binnen.

Mazoutbrander vervangen door gas

De mazoutketel verwijderen en een gasinstallatie plaatsen voor verwarming en warm water . Er is al gasleiding binnen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Plaatsen lucht-water warmtepomp en bestaande mazoutketel verwijderen . Radiators blijven. Geen vloerwarming ; Isolatie is voorzien. Oppervlakte in woning 26 m lang op 8 m Br en zolder.

Vervangen kranen radiatoren + verwijderen radiator

De verwarming gebeurt aan de hand van mazout. De mazoutketel staat beneden in de kelder. Er zitten aparte meters op de radiatoren. Op de verwarming op te zetten dient elke verwarming apart open gezet te worden. Enerzijds wens ik de oude draaiknoppen te vervangen door nieuwe draaiknoppen. Ene radiator verwijderen. Thermostatische kranen plaatsen .

Verwarmingsketel plaatsen

Vervangen en verwijderen oude mazoutketel met ingebouwde boiler, gas is aanwezig Een verwarmingketel op gas

Mazoutketel verwijderen en nieuwe gasketel plaatsen voor open bebouwing

Mazoutketel verwijderen, gasketel plaatsen, bestaande leidingen en radiatoren worden verder gebruikt. Het is een open bebouwing alles is op gelijkvloers. Het zijn 3 slaapkamers, woonkamer en keuken, badkamer , een hal en een grote veranda daar staan ook twee radiatoren. Geen radiatoren te plaatsen, huidige blijven gebruiken.