Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Mazouttank in kelder verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mazouttank in kelder verwijderen:

Mazouttank in kelder verwijderen

Mazouttank 3000l in kelder tz verwijderen.

Mazouttank in kelder verwijderen

Ik wil mijn mazouttank van 5000 liter in de kelder verwijderen.

Mazouttank en gastank verwijderen

In de kelder moet een mazouttank verwijderd worden. De tank heeft volgende afmetingen: 200 x 150 x 90 cm. Ook moet de gasbrander verwijderd worden. De kelder gaat waterdicht gemaakt worden ,vandaar alles eruit moet.

Mazouttank in kelder verwijderen

Graag een bovengrondse mazouttank van 4000l laten verwijderen. Is een rechthoekige tank. Zit wel nog ongeveer 1000l mazout in de tank.

Kelder leegpompen en mazouttank reinigen

Kelder leegpompen en eventueel opkuisen dit gaat over een oud herenhuis met kelderhoogte 1.70 en er staat zo een 5-10 cm water. Eens leeggepompt ook nagaan hoe men deze droog kan houden. Ook moet men de mazouttank reinigen

Lekken in kelder detecteren en verhelpen

Wij hebben water in de kelder. Het sijpelt binnen langs de buizen voor de nutsvoorzieningen. De oorzaak is wellicht dat aan de buitenkant onder de grond een afvoerbuis van het regenwater/riool (dakgoot) loopt die gebroken zit. Er zit ook een ongebruikte mazouttank naast het huis die het water naar het huis toe geleidt. Bij iedere stevige regenbui komt het water tot aan de hoogte van die binnenkomende buizen en sijpelt het water binnen.

Verwijderen oude mazouttank en plaatsen nieuwe mazouttank

KBC Antpelik - vervangen opslag dieseltank - kelder -1 Betreft Demontage en afvoeren van de bestaande tank, aanwezige brandstof te recupereer. (1100L) Plaatsen van de nieuwe dubbelwandige tank. Tijdens de duur van de ombouw hoeft de autonomie niet verzekerd te worden. Leveren en plaatsen van de nieuwe dubbelwandige tank met een totaal capaciteit van 1100 L. Koppelen van de brandstoftank aan de bestaande pompinstallatie. Koppelen van bestaande vulleiding en ontluchting op de nieuwe brandstoftank. Tank en toebehoren afgeleverd met de nodige conformiteitsattesten en prototypekeuringen zoals bepaald in de Vlarem milieureglementering. Testen van de installatie. Werf adres: KBC Antpelik PelikaanstraatAntwerpen Aangezien dit gebouw

Reinigen + verwijderen van mazouttank

Recent kochten wij een woning aan waar er een mazouttank van 2400 l in de kelder staat. We willen deze graag verwijderen en overschakelen op gas.