Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nakijken herstellen leidingen gas water en elektriciteit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nakijken herstellen leidingen gas water en elektriciteit:

Nakijken/herstellen leidingen gas, water en elektriciteit

Gas-, water- en electriciteitsleidingen nakijken en eventueel herstellen waar nodig. Alle nutsvoorzieningen keuren.

Rioleringswerken, aansluiten extra toilet + bestaande vernieuwen

Nieuwe afvoer voorzien om nieuw toilet te plaatsen. Oude afvoeren nakijken en herstellen. Oude put in kruipkelder aanpassen of afkoppelen.

Vervanging toilet en herstelling of vervanging gasboiler

Wij zoeken iemand die ons toilet met versleten jachtbak kan vervangen en onze gasboiler nakijken en herstellen of eventueel vervangen.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos RMQ-B pomp herstellen. Staat in garage en word gebruikt om regen- en kraanwater op te pompen voor toilet. Met periodes slaat ze vaak aan, elke 10-20 sec, afgewisseld met periodes van normaal werken. Gaat in alarm fase waardoor werking uitvalt. Graag ook functie naar regenwaterput nakijken aangezien enkel kraanwater kan gepompt worden naar toilet.

Herstellen regenwaterrecuperatie

Onze regenwater recuperatiepomp Hermes Matrix zuigt geen regenwater meer aan, ook na herhaaldelijk resetten. Met leidingwater lukt het wel. Wie kan komen nakijken en herstellen?

Verwarmingsketel herstellen

Evenwichtsfles van onze verwarmingsketel Buderus is vuil. Er zou iets misgelopen zijn bij het vullen van de ketel. Graag zouden we dit laten nakijken.

Regenwaterpomp herstellen

Wij zijn op zoek naar een installateur die onze Grundfos waterpomp kan komen nakijken, herstellen of vervangen. Deze waterpomp gebruiken we voor huishoudelijke taken maar sinds deze oververhit is geraakt werkt hij niet meer naar behoren. Die blijft haperen.

Filters en pompen regenput herstellen

Graag had ik mijn filters en pompen laten nakijken van mijn hemelwaterput.