Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nazicht herstellen GRUNDFOSS pomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nazicht herstellen GRUNDFOSS pomp:

Regenwaterpomp herstellen

Grundfos mq3-35B pomp slaat vaak aan zonder dat er water wordt verbruikt. Men moet het nazicht uitvoeren en de herstelling maken.

Nazicht / herstellen GRUNDFOSS pomp

De Grundfoss pomp voor opzuigen van regenwater stopte plots met werken. De leidingen van en naar de pomp heb ik nagekeken en is niet verstopt. De filters zijn eveneens niet verstopt. Toch zuigt de pomp niet en gaat in alarm. Ik heb ook interesse in het vervangen van de harde leiding door een flexibele leiding + vlotter om steeds bovenaan water te zuigen, en eventueel een bijkomende filter.

Onderhouden en nazicht van ketel Junkers ZW30

Nazicht van de ketel geeft een foutcode weer. Start wel op , dan slaat aan, en slaat terug af naar EA en warmt het huis niet meer op. Probleem herstellen en onderhoud uitvoeren.

Lek in douche herstellen

Douche moet opnieuw gestabiliseerd worden en silicone aangebracht te worden. Er is een lek in douche. Nazicht en herstelling.

Waterpomp WILO herstellen

Pomp blokkeert - Led brandt rood cf. Storingmelding 'toegelaten nominale stroom is overschreden. Graag herstelling + nazicht installatie conform Wilo's inspectieverslag.

Gashaard herstellen of vervangen

Nazicht en controle van de gashaard, om na te kijken of die nog bruikbaar is. Indien nog bruikbaar herstelling uitvoeren en anders uitbreken en nieuwe plaatsen.

Nazicht of herstellen van de waterpomp

Pomp slaat zeer regelmatig in alarm als die water moet pompen, bv als toilet doorgespoeld wordt of de wasmachine draait

Lekkende boiler Bulex

De boiler Bulex lekt, graag nazicht en herstellen.