Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Omschakelen van mazout naar aardags" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Omschakelen van mazout naar aardags:

Omschakelen naar gasverwarming

We verwarmen nog op mazout en zouden hiervan willen afstappen en naar gas overschakelen. Alle verwarmingen en leidingen moeten vernieuwen en hier en daar nieuwe radiators voorzien. Ook een nieuwe Condensatie ketel voorzien.

Omschakelen van mazout naar aardags

Normaal was ik van plan om volgende zomer dit te laten vervangen door aardgas allemaal onze mazouttank zit namelijk nog redelijk vol, maar sinds kort heeft onze geiser het begeven. Daarom ben ik aan het twijfelen of ik deze best nu allemaal niet kan aanpassen. Omschakeling verwarming in woning (alléénstaande woning) Doortrekken van gasleiding.

Overschakelen van mazout naar aardgas

We zouden willen omschakelen van mazout op gas. Nu zoeken we iemand om de mazouttank in de garage bovengronds en de mazoutketel in de badkamer te verwijderen en daarna de gasketel aan te sluiten in de garage. We lieten al leidingen vanaf de straat en een teller in onze garage aanleggen.

Omschakelen naar gasverwarming

Nieuwe gasketel plaatsen. Huis van mijn moeder, in Tildonk is 60 jaar oud. Momenteel wordt er met mazout verwarmd. CV op mazout en radiatoren zijn aanwezig. Er ligt reeds een gasleiding.

Omschakelen naar gasverwarming met nieuwe ketel

Momenteel is er een ketel op mazout. Graag omschakeling naar gasverwarming. Gasketel voor verwarming en warm water ineen.

Omschakelen van mazout naar gasinstallatie

Nu verwarmen wij met mazout, maar wij zullen omschakelen naar gas. Daarom moet ook een nieuwe CV installatie geplaatst worden, prijs-kwaliteit zeer belangrijk! Graag ook prijs voor het verwijderen van de bestaande installatie. Graag contact opnemen via mail, dan kan ik tevens foto's doorsturen van de huidige mazoutbrander. Thermostaat moet niet aangeboden worden, wel prijs geven om te installeren (nest gen 2). Woning is van 1985.

Omschakelen van mazout naar gas

Wij zijn ons huis aan het verbouwen. En wij willen graag gas. Het huis is onder kelderd onze keuken en living liggen op de eerste verdieping en wij vroegen ons of wat onze mogelijk heden zijn en de prijzen hier van.

Omschakelen van mazout naar gasstookketel

1-Omschakelen van mazout- naar gasstookketel Geul, werkgat graven, voorzieningen voor gasleiding op afgesproken positie en volgens de technische voorwaarden EANDIS. 1. 2-Gasleiding en meter te plaatsen door EANDIS in de kelder. 1. 3-Nieuwe gasketel te installeren in de kelder. -Inclusief gasleiding van de meter tot de stookketel te leggen in de kelder volgens technische voorwaarden Eandis door CERGA gasmonteur. -Bestaande mazoutleidingen, -ketel afbreken en afvoeren