Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Ondergrondse lek herstellen zonder breken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ondergrondse lek herstellen zonder breken:

Ondergrondse lek herstellen zonder breken

Ik heb een waterlek in de kelder. De oorzaak zou een buis zijn die onder de chape ligt in een gaine. De personen die het lek zijn komen detecteren zeiden dat dit kon opgelost worden met een polymeerhars.

Herstellen van ondergrondse lek in de waterleiding

Lek in ondergrondse waterleiding in kleine bergplaats. Lek reeds vastgesteld door een waterlek detectie.

Mazouttank vervangen

Heb momenteel een lek in de bestaande ondergrondse mazouttank van 3300 L. De tank kan uitgegraven worden. Ik zou deze graag laten uitgraven en opnieuw plaatsen van een mazout tank. Andere mogelijkheid is uitgraven en vervangen door een aansluiting op aardgas met een gasketel.

Herstellen ondergronds waterlek

We zijn dringend op zoek naar iemand die een ondergronds waterlek wil herstellen. Het lek is reeds gelokaliseerd door een lek detectie bedrijf. De waterleidingen zijn opgebouwd uit gegalvaniseerde leidingen en liggen onder de vloeren, op meerdere plaatsen zien we oxidatie (waar de leidingen zichtbaar zijn). Alle ondergrondse leidingen naar de keuken dienen vervangen te worden. Ook de leidingen in de badkamer vertonen oxidatie en liggen eveneens in de muur.

Herstellen lek garage

In een van onze residenties lekt het water uit een buis in de ondergrondse garage.

Buizen ondergronds vervangen wegens lek

Lek in een ondergrondse leiding van de chauffage, zit onder de grond, drukverlies op ketel

Ondergrondse leiding te herstellen

Mijn waterleiding is ondergronds stuk en moet dringend gemaakt worden . Eerst een juiste bepaling waar het lek zich kan bevinden dan offerte om te hermaken.

Nazicht verwarming - plaatsen nieuwe leidingen

Probleem vastgesteld na aankoop bestaande woning: Verwarming met ondergrondse leidingen (geen kruipkelder) waar zich vermoedelijk een lek situeert. Graag ter plaatse komen, situatie bekijken en advies geven omtrent beste oplossing: herstellen of nieuwe leidingen bovengronds trekken, dan wel nog een andere oplossing en hiervoor offerte opmaken.