Hoe werkt het?

Onderhouden van verwarmingsinstallaties


Het onderhouden van verwarmingsinstallaties moet op een regelmatig tijdstip gebeuren. Een regelmatig onderhoud is nodig om energie te besparen en defecten te vermijden. Als je een verwarmingsketel of dergelijke regelmatig laat onderhouden zal dit ook de levensduur van jouw apparaat verlengen. Hiernaast is het tweejaarlijks onderhoud van centrale stooktoestellen wettelijk verplicht. Installaties op mazout moeten jaarlijks worden onderhoud en toestellen op gas om de twee jaar.

Of je nu een ketel op stookolie of gas hebt, een onderhoud moet altijd door een erkend vakman worden uitgevoerd. Bij een elektrische boiler of zonneboiler moet men ook regelmatig een onderhoud voorzien om een optimale werking te garanderen. Tijdens het onderhoud zal men onder andere de rookgasafvoer en de verbranding nakijken. Het ontkalken van een boiler wordt ook vaak tijdens een onderhoud gedaan.

Bij Casius beschikt elke installateur over de nodige ervaring en expertise om het onderhoud vakkundig uit te voeren. Het beste is om enkele offertes te vergelijken om een duidelijk om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en prijzen voor het onderhoud van jouw installatie.

Laat ons weten welke installatie men bij jou moet onderhouden en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor onderhoud:

Onderhoud verwarmingsketel mazout IDeal Standard en schoorsteen vegen

Mijn verwarmingsketel (mazout) heeft een onderhoud nodig. Ook de schoorsteen zou geveegd moeten worden

Reinigen gaskachel

Reinigen/onderhoud van gaskachel in living. Waakvlam valt dikwijls uit en de vlam is geel in plaats van blauw. Type gaskachel DRU.

Onderhoud Chaffoteaux et Maury

Onze boiler zou onderhouden moeten worden. Het is een Chattofeux et Maury, Eurocondens Delta 35.

Onderhoud ACV ketel type Alpha (aardgas)

Met de winter voor de deur willen wij graag onze cv installatie (ketel, radiators ... ) laten nazien en dit onderhoud officieel laten attesteren.

Onderhoud Chaffoteaux gasketel

2-jaarlijks onderhoud chaffoteaux. gasketel

Nazicht gasketel bulex

Ik ben op zoek naar een erkend installateur voor nazicht (onderhoud) van een Bulex gas CV met annex zonneboiler. Installatie is 4 jaar geleden geplaatst.

Onderhouden chaffoteaux et maury

Gewoon twéé jaarlijk onderhoud van een Chaffoteaux et Maury

Onderhouden van ACV ketel

Onderhoud van gastketel van jaar 2014. ACV Heatmaster 25TC.