Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Onderhoud en aanpassing verwarming en sanitair" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhoud en aanpassing verwarming en sanitair:

Onderhoud en aanpassing verwarming en sanitair

Nazicht van Vaillant toestellen, een condensatieketel en zonneboiler. Aanpassing van een sanitaire leiding en vervangen kranen.

Onderhoud gasketel Remeha en aanpassingen gasafvoer

Er dient een onderhoud gedaan te worden op de gasketel (merk Remeha) met bijkomend een aantal aanpassingen om de gas-afvoer volgens de huidige wettelijke normen voor keuring te krijgen. De aanpassingen betreffen het verplaatsen van de gas-afvoer vanaf dat deze de stookruimte verlaat, aan de buitengevel. Waarschijnlijk omvat de aanpassing de plaatsing van enkele verlengstukken en een eindstuk op de huidige uitlaat van de gasketel. Nadien zou het testen en opstarten van de installatie moeten gebeuren. Werken graag uitvoeren met aflevering van de nodige keuringsattesten.