Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Onderhoud ACV condensatieketel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhoud ACV condensatieketel:

Verwarmingsketel repareren

Onze verwarmingsketel: acv prestige 32 mk3 geeft foutmelding E01, na een reset werkt hij terug, maar melding komt steeds terug. Naast de reparatie die eventueel nodig is zou ik graag ook een onderhoud laten uitvoeren.

Onderhoud ACV condensatieketel

Jaarlijks onderhoud kan doen op mijn ACV-ketel, mijn vorige loodgieter is op pensioen. Type: ACV Prestige Excellence 24-32.

ACV ketel onderhouden

Algemeen onderhoud en controle. Ketel lijkt vaak aan te slaan. Ook in de zomer voedt hij de CV terwijl de thermostaat op 13 graden staat.

Herstellen ACV ketel

Ik zoek iemand dat aan ACV verwarmingsketel kan herstellen type is een Prestige 32 solo mk III , geeft fout melding E01 aan , plus onderhoud.

Onderhoud ACV ketel Delta classic

Tweejaarlijks onderhoud en keuring van ACV Delta Classic G 20 .

Onderhoud acv ketel

Ik ben op zoek naar iemand die het jaarlijks onderhoud van mijn mazoutketel en schouwburgen op zich neemt. Het betreft een ACV ketel met Golling brander van ongeveer 7 jaar.

Onderhoud ACV ketel

Onderhoud van de ketel. Dit is een ACV gasketel.

Eerste onderhoud ACV ketel uitvoeren

Onderhoud ACV ketel Gaat om het eerste onderhoud van de ketel.