Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Onderhoud ventilatiesysteem Vent axia" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhoud ventilatiesysteem Vent axia:

Onderhoud ventilatiesysteem Vent axia

Sinds enkele maanden hebben wij een huis gekocht met een ventilatiesysteem (air minder van Vent-Axia). Het systeem heeft volgens ons dringend een onderhoud nodig. Het maakt heel veel lawaai en de filters zijn aan vervanging toe. Wij zoeken iemand die (dringend) een eerste keer de installatie kan bekijken en ons daarna een jaarlijks onderhoud kan aanbieden.

Onderhoud ventilatiesysteem vent axia en nakijken buitenklep

Vent axia systeem werkt niet meer, het display in de garage is uit en ik krijg het niet meer opgestart. Ventilatie systeem is ongeveer 6 jaar in gebruik en heeft nog geen groot onderhoud gehad (wel filters al paar keer vervangen)

Onderhoud en herstelling ventilatiesysteem vent axia

mijn ventilatiesysteem zou eens een onderhoud moeten krijgen alsook een herstelling. De bovenste fan of rotor is defect (rammelend geluid).

Onderhoud ventilatiesysteem Vent Axia en nakijken buitenklep

Jaarlijks onderhoud van het ventilatiesysteem Vent Axia , ook nakijken buitenklep.

Onderhoud ventilatiesysteem vent axia

De Ventilatie Vent Axia geeft systeemfout 001. Graag onderhoud, nakijken of herstelling.

Onderhoud ventilatiesysteem

Onderhoud van ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. + ventielatie geeft foutcode 001 en valt uit. Onderhoud/herstelling ventilatiesysteem vent axia Foutcode 001

Onderhoud ventilatiesysteem vent axia

Ik wil een vent-axia sentinel kinetic plus B laten onderhouden. Na 18 maanden dringt een volledig onderhoud zich aan. Ook de luchtroosters en kanalen mogen onderhouden worden.

Onderhoud ventilatiesysteem Vent Axia in appartement

Ik zoek een technieker om in de nabije toekomst een jaarlijks onderhoud te doen in een verhuurd appartement van het ventilatiesysteem vent axia sentinel kinetic MVHR