Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Onderhoud van een Viesmann ketel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhoud van een Viesmann ketel:

Onderhoud van een Viesmann ketel

Ik heb een Vitodens 200-W viessmann ketel staan in de kelder van het appartement dat ik net gekocht heb. Ik heb echter geen documenten gehad dat deze gekeurd is. Ik zou toch volgende documenten nodig hebben: KEURING : - Verwarmingstoestellen op gasvormige brandstof? - Conformiteit afvoer rookgassen en aanvoer verse lucht voor toestellen met open verbranding

Viesmann ketel onderhouden

Onze gascondensatieketel van Viessman is ongeveer 2 jaar oud en heeft zijn eerste onderhoud nodig. Bevindt zich op de gelijkvloers in de berging.

Onderhoud van een Viesmann gasketel

Nazicht van een Viesmann gasbrander type vitodens 100-W, WB1C

Onderhoud van een viesmann ketel

Ik wil mijn Viesmann ketel op gas tweejaarlijks laten onderhouden

Viesmann ketel onderhouden

Graag wil ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn viessmann ketel, in een nieuwbouwappartement. Het appartement werd in 2016 in gebruik genomen. De ketel is een viesmann vitodens 50W.

Onderhoud van een viesmann ketel uitvoeren

Ik zoek iemand die standard het jaarlijks onderhoud kan doen van een Viessmann condensatie ketel (2016). Installatie heeft zonnepanelen.

Nazicht gasbrander Viesmann uitvoeren

Voor mijn tweede verblijf zoek ik iemand die wil langskomen voor onderhoud van de gasbrander Viesmann (eventueel met onderhoudskontrakt).