Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "onderhoud zonneboiler vaillant" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor onderhoud zonneboiler vaillant:

Zonneboiler Vaillant onderhouden

Op zoek naar een vakman voor onderhoud van Vaillant zonneboiler type Aurostep plus 150. Het systeem is verbonden met onze gas combiverwarmingsketel.

Onderhoud en aanpassing verwarming en sanitair

Nazicht van Vaillant toestellen, een condensatieketel en zonneboiler. Aanpassing van een sanitaire leiding en vervangen kranen.

Vaillant zonneboiler onderhouden

Nazicht en onderhoud van mijn zonneboiler met mogelijk vervangen van de glycol. Type Vaillant Aerostep plus 250/3 250 liter

Onderhoud zonneboiler Vaillant

Bij de plaatsing van onze zonneboiler enkele jaren terug werd ons niet gewezen op het belang van een regelmatig onderhoud. Nu wordt een foutmelding gegeven die verwijst naar een tekort aan glycol vulling, waardoor de zonneboiler dus niet meer actief is.

Onderhoud zonneboiler Vaillant

Voor zonneboiler merk Vaillant onderhoud gevraagd. Boiler maakt stevig lawaai en zal waarschijnlijk kalkaanslag of glycoltekort hebben. Dringend. Boiler is vijf jaar oud, maar nog geen onderhoudscontract. Contract mogelijk.

Nazicht en onderhoud zonneboiler en condensatieketel vaillant

Probleem met lucht in leidingen van zonnecollector naar zonneboiler. Reeds ontlucht aan solar station /5. Alsook 2-jaarlijks nazicht zonneboiler(300l) en condensatieketel vaillant.

Nazicht en onderhoud zonneboiler en condensatieketel Vaillant

Bijvullen van mijn zonneboiler en onderhoud. Deze is nooit gebeurt. Installatie is 14 jaar oud. Onderhoud van mijn vaillant condensatieketel

Nazicht en onderhoud zonneboiler en condensatieketel vaillant

Nazicht zonneboiler, leidingen warme niet op + periodiek onderhoud CV-ketel Vaillant. De leidingen van de zonneboiler verwarmen niet, volgens mij renovatie, nazicht. Ter plaatse komen kijken.