Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Onderhouden van gaskachels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhouden van gaskachels:

Onderhouden gaskachel

Onderhoud van 2 gaskachels en schouw waar die kachels op zijn aangesloten. Merk van de kachels ken ik helaas niet vanbuiten.

Onderhouden van 6 gaskachels

Onderhoud van 5 gaskachels en onderhoud + vervangen vuurvast glas 1 gaskachel Nestor Martin + opmaak van het benodigde papierwerk

Flandria gaskachels onderhouden

Wij hebben 2 gasconvectoren die volgens mij onderhoud nodig hebben in de badkamer is de ontsteking niet denderend en beneden valt meestal uit Het gaat om het merk Flandria

Onderhouden van gaskachels

Wij hebben 4 oude gaskachels. We zouden deze willen laten onderhouden/uitkuisen. Misschien nog voor de winter, want sinds we er wonen (4 jaar deden wij dit nog niet) en in de zomer zijn ze volledig uit, ook de waakvlam.

Gaskachels onderhouden en herstelling maken

Ik verwarm mijn woning met behulp van 2 gashaarden. Gashaard in de woonkamer moet hersteld worden. De andere in de badkamer ook nakijken en voor beide onderhoud uitvoeren.

6 gaskachels onderhouden

Mijn huis wordt verwarmd met gaskachels. Ik heb er zes staan in huis. Op zoek naar een vakman voor het onderhoud uit te voeren.

Gaskachels Wellstraler onderhouden

De ontsteking werkt niet meer, we krijgen de gaskachel niet aan.

Gaskachels Wellstraler onderhouden

Onderhoud willen voor mijn 2 gaskachels type Wellstraler.