Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Overschakelen elektrische verwarming naar gas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Overschakelen elektrische verwarming naar gas:

Overschakelen elektrische verwarming naar gas

Wij hebben een woning gekocht waarbij de verwarming op elektriciteit is. We maken ons zorgen over het hoge verbruik en overwegen een omschakeling naar centrale verwarming op gas. Momenteel ligt er vloerverwarming en wordt er verder gewerkt met accumulatoren. We zouden graag een richtprijs weten van de nodige werken en vragen ons af in welke mate er breekwerk aan te pas komt.

HR ketel plaatsen met radiator

Condensatieketel of hoogrendementsketel plaatsen. Minder dan 5 kamers te verwarmen , en er moeten ongeveer 8 tal radiatoren geplaatst worden. Momenteel wordt het huis via elektrische convectoren opgewarmd. Graag zou ik overschakelen op aardgas.

Omschakeling naar cv op gas

Ik heb momenteel elektrische verwarming en wil overschakelen naar cv op gas.

Overschakeling naar verwarming op gas

We beschikken over een aardgas kachel , dus er is aansluiting deze kachel verwarmt salon, keuken en eetkamer. De rest van de kamers wordt verwarmd met airco (2) en directe elektrische toestellen. We zouden willen overschakelen naar chauffage op aardgas, de kachel behouden. Adres zal later worden meegegeven.

Overschakelen elektrische verwarming naar gas

Wij wensen graag info m.b.t. de omschakeling van huidige elektrische verwarming met condensatoren naar gas. Wat moet er dan allemaal voorzien en vervangen worden + kosten ?

Overschakelen naar aardgas

Wij verwarmen momenteel met elektrische accumulatievuren en wij willen overschakelen naar aardgas met radiatoren. De woning is 30 jaar oud. De leidingen kunnen in de verluchtingskelder geplaatst worden.

Overschakelen naar hoogrendementsketel

Ons huis is een vrijstaande woning uit 1926 met dikke buitenmuren zonder spouw. Momenteel wordt ons huis deels gerenoveerd. In maart wordt het dak vervangen, alsook de ramen op de bovenverdieping. Op dit moment bestaat de verwarming uit elektrische accumulatoren (op de benedenverdieping) en elektrische vuurtjes (bovenverdieping). We zouden willen overschakelen naar een hoogrendementsketel op aardgas (een aardgasleiding is aanwezig voor ons huis). De te verwarmen oppervlakte bedraagt ongeveer 200m².

Omschakeling naar gasverwarming

Mijn hele huis met bouwjaar 1981 is momenteel verwarmd met elektrische vloerverwarming. Gezien de hoge kosten zou ik willen overschakelen op verwarming op gas, of gedeeltelijk. Graag prijsofferte.