Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Overschakelen naar pellets" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Overschakelen naar pellets:

Pelletkachel plaatsen

Wij verwarmen sanitair water en radiatoren met mazout. Wij willen overschakelen naar hout pellets,pellet ketel. Eventueel zelfs op latere termijn voor vloerverwarming. Wij willen graag praten met een specialist die de situatie ter plaatse bekijkt en eventueel een offerte krijgen.

Overschakelen naar pellets

Overschakelen pellets met chauffage en eventueel waterverwarming dat is een bedrijfsgebouw. Wat is het zwaarste type dat bestaat? En kostprijs natuurlijk. Graag advies en prijsofferte.

Overschakelen op cv

Momenteel verwarm ik mijn woning met 2 afzonderlijke gaskachels. Dit is de verwarming voor de woonkamer en de keuken. In de woonkamer is er een ingebouwde gashaard, de andere verwarming is een losstaande gaskachel. Ik had graag overgeschakeld op centrale verwarming (gas of pellets) voor zowel de woonkamer, de keuken, 2 kamers boven, badkamer en douche.

Vernieuwen van een bestaande mazoutketel

Vernieuwen van een bestaande mazoutketel van 93 KW. Onze woning heeft ongeveer 30 radiatoren. We zouden graag willen overschakelen op een CV op pellets of gelijkbaar alternatief.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Het is een oude woning, eerste deel gebouwd in 1940, later bijgebouwd. Momenteel gebeurt de verwarming via mazout, maar ik zou graag willen overschakelen naar pellets. De verwarming op mazout is niet optimaal (sommige ruimten blijven koud ondanks de thermostaat op 24° staat). Ik zou willen weten of dit mogelijk is en een kostenraming willen verkrijgen.

Overschakelen op centrale verwarming

Wij zijn woonachtig in een prefab-woning met verwarming op elektriciteit (2 accumulatoren en 6 convectoren). Wij bekijken de mogelijkheden om begin volgend jaar over te schakelen op centrale verwarming. Aangezien gasaansluiting niet mogelijk is in onze straat en om het plaatsen van een externe gastank te vermijden, lijkt ons de oplossing met pellets wel heel interessant! Graag hadden wij enkele offertes ontvangen van mogelijke oplossingen hierin. Mag zowel in Nederlands of Frans. Mijn partner is Franstalig.