Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Overstappen van mazout naar aardgas verwarming" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Overstappen van mazout naar aardgas verwarming:

Overstappen van mazout naar aardgas verwarming

Wij willen overstappen van mazout naar aardgas voor verwarming en ook warm water voor douches.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik heb een mazout-installatie en ik wil overstappen naar een gasinstallatie. Ik heb thuis al een gaspijp geïnstalleerd en ben op zoek naar een professional om een nieuwe ketel te installeren. Ketel is aan te kopen samen met vakman.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Ik verwarm momenteel met mazout. De ketel ligt op het gelijkvloers. Onder de ketel is het onderkelderd, nu wil ik overstappen op gas.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Ik heb nu een verwarmingsinstallatie op mazout en ik zou willen overstappen naar aardgas. Momenteel mazoutketel en wens nu aardgasketel.

HR ketel plaatsen Vaillant

Ketel plaatsen stookolie (mazout) En graag overstappen naar gas. Zien of het mogelijk is. Het zou de bedoeling zijn om de huidige mazoutketel (+/- 20 j) te vervangen door een gasinstallatie. Geen radiatoren plaatsen.

Complete CV installatie

Wij gebruiken op de moment nog mazout, maar zouden graag overstappen naar een gasketel. Er ligt een leiding voor ons huis, maar die zou nog naar binnen moeten gebracht worden. Met radiatoren. Op aardgas.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Ik heb momenteel mazout maar wil overstappen naar aardgas. Leidingen moeten ook getrokken worden. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Van mazout naar aardgasketel overstappen

Van mazout naar aardgasketel overstappen graag advies en prijsofferte.