Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van nieuwe accumulatieverwarming" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van nieuwe accumulatieverwarming:

Plaatsen van nieuwe accumulatieverwarming

Vervangen van 5 accumulatiekachels, waarvan twee grote in de woonkamer & salon, twee kleinere in hall en badkamer en een middelgrote in de gang, alles op gelijkvloers.

Lucht - lucht warmtepomp te plaatsen

Lucht/lucht warmtepomp voor in de keuken. Wandmodel plaatsing boven de deur keuken naar garage. Buizen kunnen via garage in opbouw geplaatst worden . Buizen 10 meters. Merk Daikin of Mitsubischi. Momenteel accumulatieverwarming.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Ter vervanging van accumulatieverwarming wil ik graag een lucht-lucht warmtepomp laten installeren. De te verwarmen ruimtes zijn de leefkamer, keuken, slaapkamers, hal, badkamer en toilet. Dit is in totaal ongeveer 70-80 m². Het gaat om een renovatieproject van een bungalowwoning met houten roostering en ongebruikte zolderverdieping.

Lucht warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren graag advies rond warmtepompen. Nu accumulatieverwarming voor een ruimte van ongeveer 70 vierkante meter. Elektrische verwarming.

Accumulatieverwarming plaatsen

Enkel nieuwe accumulatieverwarming plaatsen. Oude is reeds verwijderd en aansluiting is nog aanwezig.

Nazicht van de accumulatieverwarming

- Ik heb accumulatieverwarming en heb er 2 grote en 2 kleinere staan . Had graag dat deze gecontroleerd worden (ventilators van de 2 grote maken lawaai en 1 kleine werkt ventilator niet van) indien niet te herstellen dan zal overweegt worden van aankoop nieuwe . Heb huis 1/2 jaar geleden gekocht en is bouwjaar 1986. - De overdrukklep van mijn warmwaterboiler dient vervangen te worden, deze blijft hard druppelen dus nieuwe plaatsen.

Plaatsen van accumulatieverwarming

Renoveren van bestaand appartement. Plaatsen van accumulatieverwarming in de slaapkamer en living en badkamer.

Bijplaatsen van accumulatieverwarming in slaapkamer en badkamer

Accumulatieverwarming bijplaatsen in de badkamer en slaapkamer: Ik heb momenteel drie accumulatie vuren. Een in keuken ( voor keuken en badkamer) doch deze is niet krachtig genoeg tijdens koude winterdagen. Ik zou dus een klein toestel in badkamer willen plaatsen. De andere twee staan in living en eetplaats ( één grote ruimte), deze zijn oud maar werken nog goed. In slaapkamer zou er een kleine bij verwarming ( kleiner toestel) nodig zijn tijdens koude winterdagen. acumulatieverwarming