Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van een centrale verwarming" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een centrale verwarming:

Complete CV installatie installeren

Ik zou graag een nieuwe centrale verwarming op gas laten plaatsen samen met een nieuwe boiler. Het zou gaan om ongeveer twee ruimtes in een afgewerkte woning.

Plaatsen van een centrale verwarming

Verwarming is momenteel met gaskachels, die willen we weg en in de plaats een chauffage. Gaat om een te verwarmen opperlvakte van ongeveer 100 m² en 6 kamers.

Centrale verwarming en vloerverwarming plaatsen

We hebben een appartement gekocht waarbij er nog geen centrale verwarming is. Aangezien het appartement op het gelijkvloers is, willen we graag gebruik maken van vloerverwarming. van de vloerverwarming zit inbegrepen als effectief het afwerken.

Plaatsen terugslagklep

Na controle van de watermeter brief ontvangen van Farys dat de centrale beveiliging niet (correct) geplaatst is. Een door Belgaqua goedgekeurde EA-terugslagklep moet vlak na de watermeter geplaatst zijn. De aanpassingen moeten binnen de 2 maanden uitgevoerd worden met foto als bewijs.

Centrale verwarming op aardgas plaatsen

Nieuwe ketel te plaatsen met ook 6 radiatoren. Living - drie slaapkamers - badkamer.

Nieuw sanitair en centrale verwarming plaatsen

Ik ben opzoek naar een loodgieter die zowel sanitair als centrale verwarming kan plaatsen in een renovatieproject.

CV doortrekken en radiator plaatsen

Op zoek naar een vakman die de centrale verwarming kan doortrekken van de berging op gelijkvloers naar de zolderkamer. Hiernaast moet men ook een radiator plaatsen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

1 ste verdieping, ruimte +/- 40 m², koelen en verwarmen. Appartement. Nu centrale mazoutketel met 6 appartementen. Totaal 76 m².