Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen CV en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen CV en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen CV en sanitair:

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Wij willen graag een nieuwe cv ketel installeren in onze nieuwbouw. Hiernaast hadden we ook graag vloerverwarming gehad. De vloerverwarming moet zowel op de benedenverdieping als bovenverdieping komen. De oppervlakte hiervan is bij benadering 160 m².

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Momenteel gebruiken we gasvuur maar dit is stuk en willen graag overschakelen naar centrale verwarming. Er is een living, een keuken en een badkamer en drie slaapkamers voor het aantal radiatoren. Het gaat om een bescheiden rijhuis met twee verdiepingen.

CV installeren

Aardgasketel plaatsen in de garage en hierbij een drie tot viertal radiatoren in de living. De afstand naar de radiatoren is ongeveer 3 - 5 meter.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

3 Radiatoren plaatsen: Living, Keuken en Badkamer. Momenteel op mazout. We moeten dus overschakelen. Aardgas ligt binnen. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Boiler repareren of nieuwe plaatsen

Boiler verliest water via cv leiding waardoor de druk op de cv leiding verhoogd. Vakman kan trachten om deze te herstellen maar zal waarschijnlijk een nieuwe moeten installeren.

Complete CV installatie met radiatoren

Vandaag hebben wij 2 gaskachels waar we mee verwarmen en verliezen daardoor veel energie De woning heft nieuwe dubbelglas ramen en is geïsoleerd. Wij wensen het plaatsen van centrale verwarming om te besparen op de energie rekening Met radiatoren volledige installatie van A tot Z.

Radiatoren op verdieping plaatsen

We willen de eerste etage gaan gebruiken voor vaste woonruimte. Beneden is cv ingericht, ketel staat in kelder. We willen nu op 1e etage 3 radiatoren plaatsen (zithoek, badkamer en slaapkamer). Wij zoeken iemand die dit voor ons kan uitvoeren op korte termijn.

Filter plaatsen op cv leiding en nazicht

Waarschijnlijk is een collector verstopt omdat ik beneden bijna geen warmte heb en boven wel. Draai ik boven dicht is het beneden warm in het beste geval 21°. Nu wou ik alles zuiver maken en een filter plaatsen. Radiatoren boven, beneden koud.

Partners

Partners van Casius