Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen CV en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen CV en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen CV en sanitair:

Vervangen gasketel in bestaande installatie

Mijn woning is van 1970, verwarmingsketel mazout vervangen door buderus Logamax plus GB172. Met doorstromer of boiler extern. Afbraak en verwijderen oude cv-ketel. Plaatsing nieuwe cv-ketel. Nieuwe schouwdoorvoer plaatsen.

Nieuwe cv ketel op pellets met boiler

Ik zou graag een nieuwe cv ketel laten plaatsen op pellets met een boiler erbij van 200 l.

Centrale verwarming te verplaatsen

Graag wil ik mijn CV van 1 m² groot tegen een andere muur plaatsen. Mijn CV staat nu achter een kast en de warmte hiervan is niet optimaal. Adresgegevens bij afspraak.

Nieuwe CV installatie plaatsen

Nieuwe installatie warm water (zonneboiler) in combinatie met CV ketel. De radiators hoeven niet vervangen te worden. Graag advies en prijsofferte.

Nieuwe ketel plaatsen merk Radson EHRE - Buderus

Vervangen van ketel Radson-Bosch gas CV-ketel model EHRE 700/900 door een nieuwe ketel. Het water is appart, dat is van Viessman. Enkel de ketel.

Plaatsen cv-installatie

Appartement met 1 slaapkamer, 1 badkamer, aparte WC en 1 woonruimte met living en keuken. Momenteel geen centrale verwarming, enkel een gaskachel in de living. Hoeveel zou het ongeveer kosten om hier centrale verwarming te installeren?

Plaatsen van cv ketel

Momenteel staat er een ketel (CV en SWW) voor het huis + fabrieksloods ernaast. Toekomstige ketel zal enkel voor CV zijn en enkel voor het huis.

Vernieuwen van gasverwarming

In onze woning verwarmen wij nu met een aardgaskachel. Wij zouden graag van de aardgaskachel af willen en CV op aardgas nemen bij het verbouwen van onze woning. We hebben momenteel een oude gaskachel, ook plaatsen van radiaotoren. Best ter plaatse komen kijken, advies, prijsofferte.

Partners

Partners van Casius