Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen CV en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen CV en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen CV en sanitair:

Plaatsen van radiaotoren

Klein huisje van CV voorzien + condensatieketel. Grote living beneden, 2 kleine kamers op 1ste en 1 grote kamer op 2de verdiep. Vermoedelijk 5 à 6 chauffages nodig.

CV installatie op pellets en vloerverwarming

Wij wensen onze nieuwe woning in Hannut uit te rusten met een cv installatie op pellets. Daarom hadden we graag uw offerte ontvangen. We willen ook vloerverwarming plaatsen. De mogelijke aannemer is avl uit Beringen.

Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren

Plaatsen nieuwe cv ketel op gas nadat klant oude mazoutbrander heeft verwijderd. Eveneens moet deze nieuwe ketel in staan voor warm water voorziening , 3 personen. Graag prijsofferte en advies.

Vervangen CV installatie

We zijn op zoek naar een stillere installatie. Er ligt geen gas in de straat, maar mss willen we opteren om over te schakelen en een gastank laten plaatsen. Vandaar graag een prijs voor nieuwe mazoutbrander en voor een volledige nieuwe gasinstallatie met boiler. Dit voor vloerverwarming.

Nieuwe cv plaatsen op gas

Aanvraag voor centrale verwarming op gas in bestaand huis van 25 jaar oud. Momenteel accumulatiekachels , volledig nieuwe cv plaatsen op gas. Dit is voor de benedenverdieping. Dit is voor de keuken en de living.

Plaatsen van cv

NU is er enkel gas voorzien. Graag zou ik overal centrale verwarming hebben. Graag ter plaatse komen kijken.

Nieuwe ketel plaatsen

Mijn ketel is bijna 20 jaar oud, hij voorziet de cv verwarming, in de leefruimte , badkamer en de slaapkamers. Wat raadt u me aan? Wat is de kostprijs hierrond? Graag advies en prijsofferte.

Renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen

Vanaf volgende zomer willen wij onze woning totaal renoveren maar vermoedelijk met behouden van de betonplaat aangezien de woning volledig op de gelijkvloers is. Hierbij zouden we vloerisolatie plaatsen en de bestaande leidingen vervangen van CV en afvoer. In de living en slaapkamers zijn het nu convectoren in putten. In de keuken, gang, toilet etc meer zijn het convectoren hangend aan de muur. Wij zijn op zoek naar alternatieven om onze woning opnieuw up to date te krijgen op gebied van verwarming. Grond oppervlakte is ongeveer 250 m².