Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen CV en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen CV en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen CV en sanitair:

Huidige ketel vervangen door nieuwe HR ketel op gas

Graag een nieuwe ketel plaatsen. Voorkeur een gasketel. Graag een HR ketel. De cv ketel vervangen van stookolie naar gas- momenteel mazout maar verbruik is heel hoog, enorm. Graag ter plaatse komen kijken.

HR ketel plaatsen in appartement

Met aardgas. Graag een HR ketel. Bestaand appartement 111 m² momenteel elektrisch verwarmd, graag CV in heel appartement.

Complete CV installatie plaatsen

Volledig nieuwe installatie plaatsen. Het is een bestaand huis zonder centrale verwarming. Graag komen kijken ter plaatse.

Verwarming plaatsen in veranda

We zijn een veranda aan het bouwen en willen er verwarming in. We hebben cv op aardgas, dus wellicht de leidingen door te trekken. Binnen een tweetal maanden moet de veranda klaar zijn.

Warmtepomp plaatsen

Verwarming op gas momenteel. Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw De bestaande CV is nog vrij nieuw (+- 10 jaar oud). We overwegen zonnepanelen voor de productie van elektriciteit en wilden weten of het mogelijk is om bij deze ook een zonneboiler op de bestaande installatie aan te schakelen.

Uitbreiden van huidige installatie verwarming op zolder

Op aardgas. Uitbreiding van bestaande cv installatie. Voor een zolder te verwarmen. Plaatsen én om kasten van convectoren in een gerenoveerde zolder van 100 m² (zadeldak, nok 4 m) naast isolatie op kniehoogte, aan te sluiten op reeds bestaande cv-installatie (aardgas). Volgens berekeningen op het internet heeft de ruimte 11. 000 Watt nodig om comfortabel op 22 graden te worden verwarmd. Er zal ook met een hoekstuk van 90° lucht uitlaat moeten worden gewerkt.

Condensatieketel plaatsen

Op aardgas. CV ketel staat op 3 de etage in aparte kamer. Water en gas zijn daar voorzien. Graag een condensatieketel plaatsen.

Onderhoud gaskachel

Ik heb deze maand mijn kachel/DRU Etoile afgezet (omdat ik cv verwarming heb laten plaatsen) nu wil ik de kachel toch nog eens op zetten maar krijg ik deze niet meer aan. Als ik op de ontstekingsknop druk zie ik geen vonkje meer om de gas te ontsteken. Graag had ik prijs geweten voor dit te laten maken. Zodat ik deze kachel werkend kan verkopen

Partners

Partners van Casius