Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen CV en sanitair" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen CV en sanitair:

Complete CV installatie plaatsen voor vloerverwarming

We gebruiken momenteel een Hansa HVS installatie (brander en warmwaterboiler) voor vloerverwarming. De installatie is ± 20 jaar oud maar door een lek in de boiler zouden we de installatie willen laten vervangen. Er is water in de vloer ingedrongen. Graag iets zuinig en milieuvriendelijk.

Plaatsen van een nieuwe complete CV installatie op gas

Aansluiting maken op aardgas en cv in woonruimte , keuken en badkamer. Huis is gelijkvloers onderkelderd , leidingen kunnen daar geplaatst worden. Verwarming nu op elektriciteit. Omschakeling naar gasverwarming

Verwarmingsketel op pellet plaatsen

Installatie pellet cv ketel en zonneboiler in bestaande woning. De totale oppervlakte van huis is 120m²

Complete CV installatie plaatsen

Voor een nieuwbouw project ben ik op zoek naar een vakman het volgende uit te voeren: Vloerverwarming op gelijkvloers 130m² Radiators verdieping ook 130m² De leidingen zijn nog niet voorzien.

Complete cv installatie plaatsen

Graag vakman voor het leveren en plaatsen van een volledige cv installatie op gas. Dit in een bestaande bewoonde woning, momenteel verwarmd met elektrische vloerverwarming. De werken bestaan uit het leveren en plaatsen van: Gasaansluiting vanaf een nog te plaatsen gasmeter buiten tot aan de brander. ( reeds aangevraagd) Leveren en plaatsen van een rookkanaal. Leveren en plaatsen van de brander inclusief alle bijbehorende onderdelen zoals condenspomp, filters , ontluchter.... leveren en plaatsen van de radiatoren Leveren en plaatsen van verdeelblokken en pompen, inclusief geïsoleerde leidingen door o.a. kruipkelder. Leveren en plaatsen elektronisch (internet) gestuurde radiatorkranen en of andere.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuwbouw eventueel compleet ventilatie, verwarming airco. Volledig op aardgas.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Ik verwarm momenteel met mazout. De ketel ligt op het gelijkvloers. Onder de ketel is het onderkelderd, nu wil ik overstappen op gas.

Volledige CV installatie plaatsen

Wij verwarmen voor het ogenblik met : 1 pelletkachel + 1 speksteenkachel. Zouden graag een centrale verwarming installeren op aardgas. De totale oppervlakte van het huis is 180m².

Partners

Partners van Casius