Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen CV en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen CV en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen CV en sanitair:

Complete CV installatie in appartementen

Complete CV installatie: Voor het plaatsen van vloerverwarming met in de slaapkamers wand convectoren met ZLV in 4 appartementen. De EPB van de appartementen moet onder de 20 zijn. Radiatoren plaatsen.

Renovatie van woning - verplaatsen CV ketel + opbouw badkamer

Voor ons renovatie project zoeken we een loodgieter die zeer snel beschikbaar is. Dit voor onder andere: ° verhangen CV ketel (Bulex-gas) ° heraansluiten/ herplaatsen leidingen en enkele radiatoren ° plaatsen van badkamer en aparte wc op nieuwe plaats (afvoer moet nog ingegraven worden ° afkoppelen van enkele ongebruikte gasleidingen

Vervanging leidingen sanitair, CV + installatie nieuwe verwarmingstoestellen, regenwatersysteem

Alle sainitaire en CV leidingen dienen vervangen te worden. Verwarmingstoestellen gelijkvloers dienen vervangen te worden. Bekijken de optie om een regenwatersysteem te laten plaatsen.

Verwarmingsketel plaatsen

Het gaat om een Radson cv-ketel. Regelventiel is verkalkt kan niet meer hersteld worden. Ketel is aangesloten op muurverwarming-systeem en werkt op propaangas. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Een rijhuis met keuken, badkamer en living op gelijkvloers. Op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers met een zolder die al geïsoleerd is en mogelijk kan ingericht worden tot 3e slaapkamer. Het huis is mijn eigendom maar wordt verhuurd.

Complete CV installatie plaatsen

Momenteel geen centrale verwarming voorzien. Dient in 10 kamers (over vijf verdiepingen) aangelegd te worden (ongeveer 12 radiatoren). Aangesloten op een nog te plaatsen zonneboiler, die zowel moet instaan voor sanitair warm water als voor de verwarming. Voor de verwarming van de vertrekken is ongeveer 32 kW nodig. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Ook radiatoren, vloerverwarming leggen. Op aardgas.

Complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming

Dit is voor 4 nieuwbouwwoningen. Radiatoren, Vloerverwarming Met aardgas. Ook ventilatiesysteem plaatsen systeem.

Warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw

In oktober starten de ruwbouwwerken aan onze nieuwbouwwoning. De bedoeling is om een BEN-woning te creëren waarbij we ook geen gasaansluiting(CV) wensen. Ons eerste gedachten gingen uit van een warmtepomp (lucht-water) gecombineerd met een zonneboiler.

Partners

Partners van Casius