Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen CV en sanitair? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen CV en sanitair.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen CV en sanitair:

CV op gas of pellets plaatsen

Twijfel over cv op gas of pellets. Graag het verschil ervan weten,informatie . Mogelijkheden wat te nemen van keuze, graag ter plaatse komen kijken.

Vervangen ketel

Ik zou mijn Viessmans Vitodens 200 (ca 10j) willen vervangen door een Vaillant of Junkers ketel. De huidige ketel is een condenserende combi-gasketel van het type doorstromer met vermogen 8 a 28 kW (sanitair water + CV). Ik zou deze door een vergelijkbaar model willen vervangen. De reden voor vervangen is dat er een lek zit in het toestel en gezien de "maandag-model-historiek" van dit toestel zie ik geen brood meer in het herstellen ervan. Extra: ik ben tevens van plan dit of volgend jaar een zonnecollector systeem op het dak te plaatsen en deze boiler dan als na-verwarmer te gebruiken, wat in theorie zou moeten werken zonder aanpassingen aan de ktel zelf. Indien u ook in deze materie bekend bent hoor ik graag of we eventueel beide "projecten" kunnen combineren.

Houtkachel plaatsen

We willen een houtkachel die het water van de CV of badkamers ook verwarmd. Er is reeds een zonneboiler aanwezig met vat en een condenastieketel. Graag prijsofferte voor deze kachel met plaatsing.

Volledig nieuwe CV plaatsen

Volledige installatie centrale verwarming woonhuis. Nieuwe installatie. Radiatoren 8 a 9 nieuwe toestellen.

Plaatsen van verluchtingsbuizen voor open cv ketels op aardgas

In 2 appartementen moeten verluchtingsbuizen geplaatst worden : - vanaf de ketels (in hal), door badkamer (3 m) naar de buitengevel. De buizen en installatie moeten conform zijn aan de voorschriften voor een veilige installatie. DRINGEND UIT TE VOEREN !

Condensatieketel plaatsen

Vervanging CV ketel in condensatie ketel.

CV Pelletkachel en warmteboiler

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een pellet ketel en warmwaterboiler. Dit is voor een vakantiehuis.

Vervangen mazoutketel en aansluiten boiler en thermostaat regelaars plaatsen

Bestaande oude mazout CV + aangesloten boiler vervangen door condensatieketel op gas. Ook de radiator regelaars vervangen door thermostaat regelaars.

Partners

Partners van Casius