Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van cv installatie op aardgas in ouder rijhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van cv installatie op aardgas in ouder rijhuis:

Plaatsen van rookkanaal voor houtkachel

We hebben een DDG cv-haard aangeschaft en deze is ook al geplaatst. Het gemetselde rookkanaal is echter erg breed en we hebben het advies gekregen om het te tuberen met een rvs (904) dubbelwandige pijp van 200 mm. Dat zou zowel flexibel als vast kunnen zijn. Nu zijn we op zoek naar een installateur die ervaring heeft met dit soort klussen. De ruimte om het kanaal te koppelen aan de haard is al uitgekapt (zie evt. foto).

Complete CV installatie op stookolie plaatsen

Vervangen van stookolieketel door een HR+condesatieketel op stookolie. Vernieuwen van alle leidingen en plaatsen van nieuwe radiatoren. Allemaal gelijkvloers: 8 radiatoren waarvan 2 kleintjes. Ook voor het verwarmen van het water.

Plaatsen van cv installatie op aardgas in ouder rijhuis

Plaatsen van cv installatie op aardgas, in ouder bestaand rijhuis. ik kan eventueel meehelpen. 1 cv ketel, 6 radiatoren, leidingen ,enz

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

CV ketel in garage. Schouw volledig opgevreten door de dampen. Het gaat om een gasinstallatie.

CV doortrekken en radiator plaatsen

Op zoek naar een vakman die de centrale verwarming kan doortrekken van de berging op gelijkvloers naar de zolderkamer. Hiernaast moet men ook een radiator plaatsen.

Nieuwe ketel plaatsen

Nieuw ketel monteren en cv installeren controleren. Aardgasketel - leidingen ook trekken.

Nieuwe condensatieketel en boiler plaatsen

Ik heb nog een oude gaswandketel (niet condenserend) en is dus aan vervanging toe. Ik zoek een bekwame CV specialist/installateur gespecialiseerd in Junkers, Viessmann of Buderus.

Zonneboiler plaatsen

We wensen een degelijk systeem dat zorgt voor warm water en dat kan dienen in het tussenseizoen voor verwarming CV. In de zomer voor opwarmen zwembad (is nog niet geplaatst) Plaatsing op plat dak Huidige brandstof voor warmte productie Stookolie (mazout)