Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van een nieuwe cv ketel en nieuwe radiatoren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een nieuwe cv ketel en nieuwe radiatoren:

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Individuele water meters te plaatsen voor 6 appartementen in de CV ruimtes per appartement.

Gasketel vervangen

Wij willen onze oude bestaande gas cv ketel vervangen door een hoogrendement wandmodel CV ketel. Het nieuw CV wandmodel heb ik van een jong renovatie in mijn bezit ( geen condensatie ketel ). De vraag is voor vervanging en aansluiten CV. Het meenemen van de oude ketel en plaatsen van onze nieuwe ketel. Is voor de gelijkvloers.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboilers plaatsen om SWW voor te verwarmen. Indien interessant ook mening over voorverwarming van CV door zonnecollectoren. Vloer en wandverwarming verwarmt het huis op lage temperatuur. Tuin is zuidgericht. Puntdak met helling van ong. 35-40°. Liefst vacuumbuiscollectoren. Opp. is 150m².

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas voor CV en water plaatsen.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuw airco systeem of volledige centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen. Indien volledige centrale verwarmingsinstallatie graag vloerverwarming of radiatoren. Momenteel renovatie bezig, chape is 6-7cm uitgebroken maar werken kunnen niet voortgezet worden voor dit gedaan is.

Radiator in badkamer + 3 thermostatische radiatorkranen plaatsen

Nieuwe radiator installeren in gerenoveerde badkamer. Bestaande cv aansluiting vanuit de vloer is aanwezig en moet behouden worden. Vervangen van 3 oude radiatorkranen door moderne thermostaatkranen in andere ruimtes van appartement. Indien nodig is toegang tot gemeenschappelijke cv installatie van gebouw geen probleem.

Plaatsen van een nieuwe cv ketel en twee nieuwe radiatoren

Nieuwe condenserende gaswandketel plaatsen. Huidige oude ketel is op mazout en staat in apart schuurtje, dus buiten beschermd volume. Oude ketel suprimeren. Nieuwe ketel zou in kelder moeten komen. In leefruimte 2 nieuwe radiatoren plaatsen.

Cv installatie leggen op aardgas

Nieuwe gasketel plaatsen en aansluiten. Momenteel mazout brander als verwarmingssysteem. 'Binnenkort' word de gasmeter geplaatst. Extra verwarmingsradiator plaatsen in bijgebouwd stuk.