Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen elektrische verwarming? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen elektrische verwarming.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen elektrische verwarming:

Gasketel plaatsen

Omschakeling naar gasketel ipv elektrische verwarming,

Verplaatsen van boiler

Ik zou graag onze elektrische boiler willen verplaatsen. Momenteel staat deze in de badkamer op 1ste verdiep. Graag zou ik hem in de kelder kunnen plaatsen zodat er meer plaats is in de badkamer.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Elektrische vloerverwarming plaatsen. Ongeveer 150 m². Graag advies en prijsofferte. Ter plaatse komen kijken voor advies.

Elektrische verwarming plaatsen in verbouwing

Verbouwing oude woning. Geen mogelijkheid voor aansluiting op gasnet. Dus enkel mogelijkheid om te verwarmen met mazout, elektriciteit en pellets/hout/kolen. We willen graag verwarming op elektriciteit. Nu reeds aansluiting met accumulatoren, maar ik veronderstel +/- 25 jaar oud.

Elektrische verwarming vervangen door aardgas

Plaatsen van aardgasketel leidingen en radiatoren in living keuken hall badkamer. Hebben nu verwarming op elektriciteit.

Elektrische doorstromer plaatsen ter vervanging van oud toestel Siemens

Om een elektrische doorstromer (naar keuze) te plaatsen in een studio te middelkerke. Dient voor 1 douche en enkele wastafel. Vervangen van verouderd toestel Siemens. Qua merk is niet belangrijk, geen verplichting Siemens... Iets met dezelfde kwaliteiten.

Elektrische verwarming in appartement

Voor het verwarmen van een appartement aan zee een ruimte van 6 m x 7 m, met mogelijk een appartement om van thuis uit de verwarming aan te zetten daags voor aankomst? Liefst in hoge smalle toestellen op 1 plaats slechts 60 cm breed. Radiatoren plaatsen ongeveer een 2 tal.

Plaatsen gootsteenkraan

Nieuwe gootsteenkraan plaatsen en verbinden met elektrische waterverwarming zodat zowel koud als warm water kan genomen worden. Tevens volledig nazicht van afloop, overloop; enz.... kortom alles wat zich onder de gootsteen bevindt.

Partners

Partners van Casius