Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen elektrische verwarming? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen elektrische verwarming.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen elektrische verwarming:

Lucht-Warmtepomp plaatsen

De woning wordt op dit moment verwarmd met elektrische commulatoren. Na wat opzoekingswerk lijkt een lucht-luchtwarmtepomp ons de aangewezen oplossing, maar we staan open voor ander advies. De te verwarmen ruimtes zijn de living + open keuken (momenteel 3 cummulatoren), badkamer (momenteel enkel elektrisch vuurtje), en 2 slaapkamers (momenteel geen verwarming). Er is een plat dak voor de pomp op te plaatsen.

Gasboiler verwijderen en plaatsen elektrische boiler

Oude gas boiler verwijderen en nieuwe elektrische boiler plaatsen. Graag zo spoedig mogelijk, heel snel de werken kunnen uitvoeren.

Warmtepomp plaatsen

Vervangen elektrische verwarming door warmtepomp in een bestaand gebouw. Ik weet nog niet veel over de mogelijkheden dus heb ook de nodige uitleg nodig. Zou zeker binnen een half jaar uitgevoerd moeten worden.

Verwarmingsketel plaatsen

Graag zouden we onze verwarmingsketel vervangen. Aardgas: centrale verwarming + warm water/douche. Momenteel oude centrale verwarmingsketel op gas en elektrische boiler voor warm water/douche.

Warmtepomp of condensatieketel op aardgas plaatsen

Wij hebben een woning gekocht waar alles op elektriciteit verwarmd wordt. Via ventilatieschachten in de kruipkelder ( er ligt GEEN aardgas naar dit huis, maar aansluiting is wel mogelijk) Op de zolder staat een elektrische boiler die het water opwarmt. Het dak is niet geïsoleerd (plafond van alle kamers wel --> laagbouwwoning), ramen zijn wel dubbel glas, maar zouden beter moeten. We gaan bestaande structuren houden, maar willen eerst investeren om onze energiefactuur naar beneden te krijgen. We vroegen ons af wat het interessantste is. Aardgas trekken en werken met radiators en condensatieketel. Of warmtepomp en eventueel ventilatieschachten blijven gebruiken.

Vervangen CV installatie door instalaltie op gas

Benedenverdieping zijn 4 ruimtes living , keuken , gang en badkamer waar wij graag radiotoren zouden hebben in plaats van accumulatie verwarming. Voor de bovenverdieping is dit geen vereiste. De uitdaging is het plaatsen van de buizen , ik vermoed dat dit opbouw zal worden. Daarnaast zouden wij graag de elektrische boiler vervangen. Woning wordt nu elektrisch verwarmd.

Plaatsen elektrische verwarming

Elektrische verwarmingselement (met stenen) moet vervangen worden door zuiniger type, huidige is 25 jaar oud. Elektriciteitsmeter voor afzonderlijk tarief is aanwezig. Het apparaat dient om een open living en keuken te verwarmen.

Complete CV installatie plaatsen

Heb op dit ogenblik accumulatievuren staan maar die verbruiken veel elektriciteit, boven zelfs gewone elektrische vuren. Ik wil een energiezuinige verwarming overal, had ook gehoord van warmtepomp die dan ook als airco kan dienen heel zuinig, dus dat vind ik ook wel interessant want het kan soms heel warm worden boven in de zomer.

Partners

Partners van Casius