Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen elektrische verwarming? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen elektrische verwarming.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen elektrische verwarming:

Waterlek herstellen en afwateringsroosters plaatsen

Om herstelling uit te voeren moet het bad worden gedemonteerd door min. 2 loodgieters. Deze uitbraak is mogelijk niet zonder gevolgschade. Vermoedelijk moet het bad eveneens elektrisch worden ontkoppeld. Na uitbraak kan het lek worden hersteld en het bad herplaatst. Herplaatsen van betegeling en elektrische her-aansluiten is dan opnieuw nodig. Ook moet men op onze koer van ongeveer 10 m² nieuwe roosters leggen voor beter afwatering van het regenwater. Eventueel kan er nog een reservoir besproken worden voor het opvangen en recycleren van het regenwater.

Vloerverwarming plaatsen

Wensen elektrische vloerverwarming in de badkamer. Er is een nieuwe houten vloer roostering waarop isolatie en vloerafwerking kunnen worden aangebracht. De oppervlakte is zeer beperkt en de vloerverwarming zal worden ondersteund door een radiator. Vloerverwarming in badkamer ongeveer 2 m². Elektrische vloerverwarming.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Vervangen van accumulatie verwarming keuken-living-badkamer. Graag Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Momenteel is er elektrische verwarming.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen in chirolokalen

Graag interesse om een warmtepomp te plaatsen is voor girolokalen. De Girolokalen worden slechts verwarmd met 1 of 2 kleine elektrische chauffages, deze kunnen deze grote ruimtes nooit warm krijgen waardoor er in de winter in lokalen van 5 a 10 graden moet gezeten worden. Graag ter plaatse komen kijken.

Lucht warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? : Elektrische verwarming De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? : Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vervangen van oude vloerverwarming op elektriciteit. Gebouw/woning: gelijksvloersappartement van 94m2

HR ketel of warmtepomp plaatsen

HR ketel of Warmtepomp plaatsen. Dit is voor een renovatie. Ik wil m'n elektrische convectoren vervangen door aan gasinstallatie, eventueel een warmtepomp lucht-lucht. Er is een kelder onder het ganse huis en een dubbele schouw is ook aanwezig, vertrekkende uit de kelder. Ter plaatse komen kijken.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen voor appartement gelijkvloers

Verwarmen en/of koelen van een gebouw Graag een lucht warmtepomp plaatsen voor een unit in ruimte van 94 m² en voor een multi unit waarvan 1 eenheid staat in een ruimte van 17 m² en en 1 eenheid staat in 60 m². Het gaat over een gelijkvloersappartement met totale oppervlakte van 94 m² waar momenteel elektrische vloerverwarming over gans het appartement voorzien is. Dit is een appartement op het gelijkvloers.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen

Momenteel elektrische verwarming De warmtepomp plaatsen en vloerverwarming plaatsen. Vloerverwarming is op gelijkvloers te plaatsen ongeveer 50 m². Plaatsing van monoblock 4 á 5 kw, op plat dak 3M hoog, aansluiten op vloerverwarming, en eventueel 2 radiatoren.

Partners

Partners van Casius