Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen elektrische verwarming? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen elektrische verwarming.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen elektrische verwarming:

Uitvoeren van enkele loodgieterswerkjes

Ik zoek een vakman voor enkele loodgieterswerkjes : 1) Dit bad met indicatieve afmetingen 157 x 69 cm (kan tot 75cm) vervangen door een inloop (regen)à douche, met een terugslagklep op de afvoer. 2) De huidige douche (in een kamer) ombouwen tot een plaats voor wasmachine. Hier zouden we graag een plank zetten op de douchebak zodat daar een machine op kan rusten. De douchekraan afsluiten zodat er een aansluiting is voor de water aanvoer van de wasmachine. Ook een afvoer voorzien met een terugslagklep. Elektrische voorziening plaatsen, verdeelkast bevind zich in de berging ernaast. 3) Keukenaansluiting controleren en misschien deftig bevestigen en voorzien van een terugslagklep. 4) een hang WC verhogen van 15 cm. Adres op aanvraag.

Elektrische radiator plaatsen

Graag offerte voor elektrische radiator smal en hoog met groot vermogen watt. Ik wens een in de keuken en 1 in de woonkamer te plaatsen.

Plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis

Graag een prijsofferte voor de plaatsing/vervanging van elektrische radiatoren gelijkvloers; Hall = 4m op 8m De grote living = 10,15m op 5,65m en 6,90m (hier zijn 5 roosters geplaatst in de vloer) De kleine living = 4m op 4,60m (1 rooster in vloer) De keuken is 6,40m op 4m (2 radiatoren nodig? ) De bureau is 4,60m op 4,45m (1 rooster in vloer) Op de eerste verdieping ; slaapkamer 1 = op 4,70m Slaapkamer 2 = 5m op 3,90m Slaapkamer 3 = 4m op 5m. Slaapkamer 4 = 4,25m op 2,44m Slaapkamer 5 = 2,90m op 4,68m Badkamer = 2,55m op 2,40m Hall boven = 8m op 2m

Elektrische boiler plaatsen

Een bestaande waterverwarmer van 5l wegnemen en een elektrische waterverwarmer 15l van Daalderop plaatsen onder of boven het werkblad in de keuken kastje. Liefst boven als dit mogelijk is. Daalderop van 2400watt met koperen ketel

Gasketel plaatsen

Omschakeling naar gasketel ipv elektrische verwarming,

Verplaatsen van boiler

Ik zou graag onze elektrische boiler willen verplaatsen. Momenteel staat deze in de badkamer op 1ste verdiep. Graag zou ik hem in de kelder kunnen plaatsen zodat er meer plaats is in de badkamer.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Elektrische vloerverwarming plaatsen. Ongeveer 150 m². Graag advies en prijsofferte. Ter plaatse komen kijken voor advies.

Elektrische verwarming plaatsen in verbouwing

Verbouwing oude woning. Geen mogelijkheid voor aansluiting op gasnet. Dus enkel mogelijkheid om te verwarmen met mazout, elektriciteit en pellets/hout/kolen. We willen graag verwarming op elektriciteit. Nu reeds aansluiting met accumulatoren, maar ik veronderstel +/- 25 jaar oud.

Partners

Partners van Casius