Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen elektrische verwarming? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen elektrische verwarming.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen elektrische verwarming:

Vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen

Renovatie: Uitbreken van de vloeren. Graag elektrische vloerverwarming plaatsen + radiators verwijderen en leidingen dichten. Dat zou zijn voor een oppervlakte van 120 m² in een bungalow. Kan er met infrarood verwarming gewerkt worden, graag advies, panelen?

Condensatieketel plaatsen

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe (condensatieketel). De oude ketel zorgt momenteel ook voor het warm water. Weet nog niet of ik voor het warm water een elektrische boiler kies (+zonnepanelen) of niet. Gedeelte van de woning heeft vloerverwarming (aftakking gebeurd op de cv leiding) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Complete CV installatie op pellet te plaatsen

Ik wens mijn verwarmingssysteem te vervangen naar een meer ecologisch systeem. Momenteel word de woning verwarmd met elektrische accumulatoren op een dag/nacht tarief. De woning is een ruim appartement met 2 keukens, inkomhal, 3 slaapkamers en ruime living. Oppervlakte ongeveer 150 m². Graag een pellet ketel plaatsen.

Warmtepomp plaatsen

We hebben momenteel een warmtepomp die 17 jaar oud is ( masser) ze maakt veel lawaai en verbruik ligt hoog De warmtepomp moet geïnstalleerd worden. Graag advies hieromtrent. Elektrische verwarming.

Condensatieketel plaatsen

Ketel van 2001 + gasboiler + elektrische boiler vervangen door condensatieketel. De leidingen zelf zijn nog in orde. Kan in kelder of op bovenste verdiep in badkamer (plat dak) -> zou blijkbaar goedkoper uitkomen als het boven kan worden geplaatst.

Complete CV installatie op gas plaatsen

Plaatsen van 17 radiatoren, gasbrander en toebehoren, geïsoleerde leidingen in kruipruimte, schouw en schouwdoorvoer, gasleiding vanaf de straat tot aan de brander. Kortom een volledige cv instalatie inclusief warm water sanitair. Dit in een bewoonde bestaande woning , ter vervanging van elektrische vloerverwarming.

Elektrische boiler te vervangen door nieuwe ketel

Sanitair warm water wordt nu bekomen via een elektrische boiler. Ik wens deze niet langer in dienst te laten maar warm water te betrekken via de nieuwe te plaatsen ketel op aardgas. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Plaatsen gasleiding en installeren gas doorstromer

Plaatsen gasleiding en installeren gas doorstromer voor warm water badkamer. Nu werken we met een elektrische boiler.

Partners

Partners van Casius