Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen elektrische verwarming? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen elektrische verwarming.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen elektrische verwarming:

HR ketel of warmtepomp plaatsen

HR ketel of Warmtepomp plaatsen. Dit is voor een renovatie. Ik wil m'n elektrische convectoren vervangen door aan gasinstallatie, eventueel een warmtepomp lucht-lucht. Er is een kelder onder het ganse huis en een dubbele schouw is ook aanwezig, vertrekkende uit de kelder. Ter plaatse komen kijken.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen voor appartement gelijkvloers

Verwarmen en/of koelen van een gebouw Graag een lucht warmtepomp plaatsen voor een unit in ruimte van 94 m² en voor een multi unit waarvan 1 eenheid staat in een ruimte van 17 m² en en 1 eenheid staat in 60 m². Het gaat over een gelijkvloersappartement met totale oppervlakte van 94 m² waar momenteel elektrische vloerverwarming over gans het appartement voorzien is. Dit is een appartement op het gelijkvloers.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen

Momenteel elektrische verwarming De warmtepomp plaatsen en vloerverwarming plaatsen. Vloerverwarming is op gelijkvloers te plaatsen ongeveer 50 m². Plaatsing van monoblock 4 á 5 kw, op plat dak 3M hoog, aansluiten op vloerverwarming, en eventueel 2 radiatoren.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Elektrische verwarming De warmtepomp installeren in een bestaand huis. Boiler plaatsen. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Totaal oppervlakte 150 m² living 32 m² + keuken 12 m² .

Complete CV installatie met accumulatoren/convectoren

Elektrische verwarming in een vakantiehuis aan zee. Ook graag radiatoren plaatsen. Met accumulatoren of met convectoren werken. Het is ongeveer een oppervlakte van 50 m².

HR ketel plaatsen met radiator

Condensatieketel of hoogrendementsketel plaatsen. Minder dan 5 kamers te verwarmen , en er moeten ongeveer 8 tal radiatoren geplaatst worden. Momenteel wordt het huis via elektrische convectoren opgewarmd. Graag zou ik overschakelen op aardgas.

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Elektrische verwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Best ter plaatse dat een vakman langs komt.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Ik wil een lucht lucht warmtepomp plaatsen in een bestaand gebouw. Welke installatie hebt u momenteel? : Elektrische verwarming Momenteel accumulatie

Partners

Partners van Casius