Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen elektrische verwarming? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen elektrische verwarming.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen elektrische verwarming:

Plaatsen elektrische verwarming

Elektrische verwarmingselement (met stenen) moet vervangen worden door zuiniger type, huidige is 25 jaar oud. Elektriciteitsmeter voor afzonderlijk tarief is aanwezig. Het apparaat dient om een open living en keuken te verwarmen.

Complete CV installatie plaatsen

Heb op dit ogenblik accumulatievuren staan maar die verbruiken veel elektriciteit, boven zelfs gewone elektrische vuren. Ik wil een energiezuinige verwarming overal, had ook gehoord van warmtepomp die dan ook als airco kan dienen heel zuinig, dus dat vind ik ook wel interessant want het kan soms heel warm worden boven in de zomer.

Warmtepomp installeren

Verwarmen van bestaand huis waarbij bovenverdieping 1 grote ruimte is. In totaal 180 vierkante meter woonoppervlak. Verwarmen van keuken, woonkamer en bovenverdieping plus 3 kleinere kamers (2 slaapkamers en badkamer). In woonkamer komt ook inbouw gaskachel. Indien mogelijk (? ) graag buiteninstallatie van warmtepomp plaatsen op plat dak van de garage. Opgegeven adres is niet adres waar installatie zou gebeuren. Momenteel verwarmen we met elektrische installatie.

Warmtepomp plaatsen

Momenteel hebben we elektrische accumulatoren, en we zouden overwegen om een warmtepomp te plaatsen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel heb ik elektrische verwarming

Volledig nieuwe CV plaatsen

Complete cv installatie plaatsen : we wensen van elektrische verwarming (accumulatie) over te stappen naar CV of een warmtepomp. Bij voorkeur op aardgas. Gas is nog niet aangesloten, wel aanwezig in straat.

Stookketel vervangen en elektrische boiler plaatsen

Ik heb nog een brander (stookketel) van 30 jaar en zou deze willen vervangen. Dit samen met een nieuwe elektrische boiler. De boiler werkt nu ook op elektriciteit of op stookolie. Dit hoeft in de toekomst niet meer.

Radiatoren vervangen

Radiatoren vervangen door nieuwe en misschien 1 extra plaatsen. Wij hebben nu van die hele lage oude radiatoren met een kap over en vermoeden dat nieuwe gehele radiatoren onze woning beter zouden verwarming. Wij stoken nu met gas. Is het eventueel mogelijk deze te vervangen door elektrische?

Uitvoeren van enkele loodgieterswerkjes

Ik zoek een vakman voor enkele loodgieterswerkjes : 1) Dit bad met indicatieve afmetingen 157 x 69 cm (kan tot 75cm) vervangen door een inloop (regen)à douche, met een terugslagklep op de afvoer. 2) De huidige douche (in een kamer) ombouwen tot een plaats voor wasmachine. Hier zouden we graag een plank zetten op de douchebak zodat daar een machine op kan rusten. De douchekraan afsluiten zodat er een aansluiting is voor de water aanvoer van de wasmachine. Ook een afvoer voorzien met een terugslagklep. Elektrische voorziening plaatsen, verdeelkast bevind zich in de berging ernaast. 3) Keukenaansluiting controleren en misschien deftig bevestigen en voorzien van een terugslagklep. 4) een hang WC verhogen van 15 cm. Adres op aanvraag.

Partners

Partners van Casius