Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen extern expansievat CV 18L" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen extern expansievat CV 18L:

Plaatsen extern expansievat CV, 18L

Aan een bestaande CV installatie, zou een extern expansievat van 18L moeten worden aangesloten. Liefst een plat model dat op de muur rechts van de installatie in het hok kan gemonteerd worden. Expansievat, inclusief aansluitingstukken en plaatsing.

Plaatsen van een expansievat

Plaatsen van extern expansievat en vuilfilter op verwarmingsinstallatie + aansluiten 2 radiatoren op bestaande leidingen

Installeren van dubbelwandige Inox rookkanalen

Wij willen voor bestaande houtkachel en CV, een dubbelwandig extern inox rookkanaal laten plaatsen. Beide rookkanalen worden tegen de zijgevel van huis bevestigd.

Vervangen gasketel in bestaande installatie

Mijn woning is van 1970, verwarmingsketel mazout vervangen door buderus Logamax plus GB172. Met doorstromer of boiler extern. Afbraak en verwijderen oude cv-ketel. Plaatsing nieuwe cv-ketel. Nieuwe schouwdoorvoer plaatsen.

Vervanging CV

*Uitbreken en afvoeren van de bestaande mazout installatie *Condenserende gaswandketel + thermostaat (cv)-- goede waarde/prijs (en de goedkoper) *Leveren en plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel voorzien van alle nodige onderdelen oa microbellenfilter- vuilfilter- extern exspansievat enz…. *leveren en plaatsen van een kunststofflexibel in de schoorsteen *Leveren en plaatsen van een gehabiliteerde gasleiding van teller tot aan de verbruiker *Leveren en plaatsen van een ww-leiding van de ketel tot in de keuken en de badkamer *Leveren en plaatsen van een wachtleiding van de rooilijn tot de garage voor de gasteller *Afstellen van de installatie naar een hoog wettelijk rendement *Belangrijk: Opruimen en herstellen van de werf