Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van ketel en radiatoren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van ketel en radiatoren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van ketel en radiatoren:

Verwarming plaatsen

Plaatsen van 3 verticale verwarmingen op nieuwe leidingen door ons zelf gelegd ook graag aansluiten hiervan op bestaande ketel en oude gasleiding verwijderen

Gasketel of mazoutketel plaatsen

Onze oude stookolieketel is aan vervanging toe. Wij wensen een nieuwe ketel te plaatsen. Eventueel overwegen wij over te schakelen naar propaangas (geen aardgasaansluiting). Graag prijsoffertes voor mazoutketel en gasketel. Bij voorkeur contact per e-mail.

Nieuwe HR ketel plaatsen

Huidige gas verwarmingsketel is stuk. Nieuwe hogerendements ketel aansluiten op bestaande leidingen. Is een drukvat aanwezig.

Omschakelen van mazout naar gasstookketel

1-Omschakelen van mazout- naar gasstookketel Geul, werkgat graven, voorzieningen voor gasleiding op afgesproken positie en volgens de technische voorwaarden EANDIS. 1. 2-Gasleiding en meter te plaatsen door EANDIS in de kelder. 1. 3-Nieuwe gasketel te installeren in de kelder. -Inclusief gasleiding van de meter tot de stookketel te leggen in de kelder volgens technische voorwaarden Eandis door CERGA gasmonteur. -Bestaande mazoutleidingen, -ketel afbreken en afvoeren

Nieuwe ketel plaatsen

Momenteel staat er een radson EHR240B. Nieuwe ketel plaatsen. Graag advies en prijs.

Ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen

Er is momenteel geen verwarming in het huis. Er zullen chauffeuse geplaatst worden in 3 slaapkamers, 1 badkamer en de woonkamer.

Vervangen huidige gasketel

Momenteel is er een gasketel (merk : Junker) aanwezig in mijn appartement. De ketel is ongeveer 15 a 20 jaar oud. Graag had ik een nieuwe ketel laten plaatsen, en had ik willen weten welk soort ketel in aanmerking zou kunnen komen ter vervanging van de huidige gasketel.

Huidige mazoutketel vervangen door mazoutketel in combinatie met zonneboiler

Graag offerte na plaatsbezoek. Hebben nu een mazoutketel , graag nieuwe ketel plaatsen in combinatie met zonneboiler. Gasketel ipv mazoutketel.

Partners

Partners van Casius