Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van ketel en radiatoren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van ketel en radiatoren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van ketel en radiatoren:

Plaatsen van mazoutketel

Ik ben op zoek naar loodgieter die een nieuwe of 2dehandse mazout ketel kan plaatsen of nieuwe. De mazoutketel en boiler worden door mij zelf geleverd en aangekocht De werken moeten snel gebeuren aangezien de mazout ketel kapot is en we dus geen warm water en chauffage hebben

Verwarmingsketel op aardgas herstellen/vervangen

Ik heb schade aan mijn ketel en moet deze laten herstellen. Waarschijnlijk een nieuwe plaatsen.

Plaatsen van HR ketel

De huidige gaswandketel is defect en dient vervangen te worden-graag een HR ketel. De installatie staat in voor de centrale verwarming van een rijhuis en voor het sanitair warm water (enkel badkamer). De ketel is geplaatst op de tweede verdieping, met een afvoer door het dak. Het merk van de ketel is van ondergeschikt belang, zolang de kwaliteit voldoende is. Gezien de huidige ketel op dezelfde plaats is geïnstalleerd zijn de nodige leidingen aanwezig.

Condensatieketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Graag een condensatieketel. De huidige ketel is oud en aan vervanging toe.

Nieuwe CV ketel op aardgas plaatsen

Ik heb een nieuwe CV ketel nodig in mijn rijtjeshuis van 4 verdiepingen. Ik wil daarbij een relatie aanknopen voor de benodigde onderhoudsservice. Het huis is van 1955 en de verwarmingspijpen zijn uit die tijd. Ik heb onlangs een separate boiler gekocht. De huidge ketel staat in een aparte ruimte op de begaande grond. Op aardgas.

Ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Vervangen van mazoutketel door gasverwarming met boiler, 2 radiatoren bijplaatsen met aansluitingen in slaapkamers, alle oude leidingen vervangen van 5 radiatoren.

Huidige ketel vervangen door condensatieketel

Vervangen van huidige gasketel Vaillant. Graag een condensatieketel plaatsen.

Complete CV installatie plaatsen

Bestaande centrale verwarming op gas in goede staat . Nieuwe HR ketel plaatsen om woning energiezuiniger te maken.

Partners

Partners van Casius