Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van ketel en radiatoren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van ketel en radiatoren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van ketel en radiatoren:

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Ik heb nu een Radson top 2000 ketel v 16j oud, hij werkt nog uitstekend maar ze zeggen dat je na 15j toch wel aan vernieuwing toe bent. Ik zou graag een offerte willen laten opmaken door erkend installateur. Ik heb interesse in condensatieketel van goede kwaliteit. Kan iemand mij helpen bij het kiezen van de juiste ketel. Graag prijsofferte en advies.

Nieuwe ketel plaatsen advies en prijs

Plaatsen van nieuwe ketel. Bestaand toestel is Bulex Isofast 28 (geen condensatieketel) Staat op zolder en er staat geen afloop. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte. Graag voor het bouwverlof indien mogelijk. Bulex Renova is totaal uitgesloten.

Nieuwe ketel op aardgas en plaatsen

Huis word nu verwarmt door een mazoutkachel die ook de warmte naar de radiatoren stuurt ik had graag een verwarmingketel geplaats voor de verwarming mazoutkachel mag weg en graag extra radiatoren in huis. Graag prijsofferte en advies.

Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren

Plaatsen nieuwe cv ketel op gas nadat klant oude mazoutbrander heeft verwijderd. Eveneens moet deze nieuwe ketel in staan voor warm water voorziening , 3 personen. Graag prijsofferte en advies.

nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren

Nieuwe condensatie ketel plaatsen en installeren.

Nieuwe ketel plaatsen

Mijn ouders hebben een gasketel van Vaillant, deze is al verouderd. Vaillant gaf advies om een nieuwe te laten installeren.

Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren voorkeur Junckers

Onze bulex thermomaster f24 ligt in panne momenteel. De gasblok en gaspen moeten wellicht vervangen worden. Aangezien deze vervanging redelijk duur is en de ketel al 10jaar oud is zonder ooit onderhoud gehad te hebben (door de vorige eigenaars), kijken we ook eens naar andere een mogelijk nieuwe Condensatiegaswandketel, maar dan niet van bulex. We zoeken dus een vervanging en installatie van een gelijkwaardige ketel.

Verwijderen van oude en plaatsen van nieuwe ketel

Verwijderen oude ketel en plaatsen van nieuwe ketel. Voorkeur voor een bepaald merk niet direct. Bespreekbaar met de vakman.

Partners

Partners van Casius