Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van ketel en radiatoren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van ketel en radiatoren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van ketel en radiatoren:

HR of condensatieketel plaatsen

Met stookolie of mazout. Bestaande ketel is een Buderus Lugano met Riello brander, bouwjaar 1981 met Viessmann boiler van 1998 Het systeem wordt weersafhankelijk gestuurd door een TEM computer met buitensensor. Ik wil overgaan op een hoogrendement of een condenserende Mazoutketel.

Huidige ketel vervangen door nieuwe HR ketel op gas

Graag een nieuwe ketel plaatsen. Voorkeur een gasketel. Graag een HR ketel. De cv ketel vervangen van stookolie naar gas- momenteel mazout maar verbruik is heel hoog, enorm. Graag ter plaatse komen kijken.

HR ketel of warmtepomp plaatsen

HR ketel of Warmtepomp plaatsen. Dit is voor een renovatie. Ik wil m'n elektrische convectoren vervangen door aan gasinstallatie, eventueel een warmtepomp lucht-lucht. Er is een kelder onder het ganse huis en een dubbele schouw is ook aanwezig, vertrekkende uit de kelder. Ter plaatse komen kijken.

Aansluiten riolering en aardgasketel plaatsen

Het betreft een kleine woning met 2 slaapkamers, badkamer, living, keuken, eetkamer * aansluiting op riolering( is momenteel nog niet =woning van 1930) *plaatsing van ketel + verwarming/water( ±6 radiatoren), verwarming op gas

Verwarmingsketel plaatsen

Met aardgas. Bestaande ketel op gas is al minstens 15 jaar oud (waarschijnlijk ouder nog) en ik wil graag een idee wat de kosten zijn voor een volledig nieuwe die in orde is met de wetgeving en op welke premies ik recht heb.

HR ketel plaatsen in appartement

Met aardgas. Graag een HR ketel. Bestaand appartement 111 m² momenteel elektrisch verwarmd, graag CV in heel appartement.

HR of condensatieketel plaatsen

Vervanging van oud gasketel. Graag inlichtingen betreffende HR ketel of condensatieketel.

Aardgasketel plaatsen

Momenteel hebben we een combiverwarmingsketel HR+ van het merk Radson EHR 240B - type B11BS 27,2 KW mer boiler van 120L - type EBU-B212W van 20KW, beiden van het bouwjaar 1997. Daar deze installatie het af en toe laat afweten, zijn we van plan deze te vervangen door een nieuwe HR Combiketel of HR Condensatieketel. Momenteel zijn we nog met 2 volwassenen in huis en dienen volgende ruimtes te worden verwarmd: living (50m2), keuken, badkamer, 2 kleine slaapkamers op de 1ste verd. En 1 grote zolderslaapkamer. Bovendien dient deze ketel ons water te verwarmen. We hebben enkel een douche. We wensen op en zo energiezuinige mogelijke manier te verwarmen.

Partners

Partners van Casius