Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van ketel en radiatoren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van ketel en radiatoren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van ketel en radiatoren:

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Plaatsen van een condenserende gesloten hoogrendementsketel van 24 kW ter vervanging van een kapotte Chaffoteaux & Maury ketel in een appartement op de 2de (tevens hoogste) verdieping. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Wandketel plaatsen

Momenteel een Vaillant. Nieuwe ketel hangen. Een wandketel. Met aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

We zoeken een nieuwe, zuinige verwarmingsketel, goede prijs-kwaliteit verhouding. Momenteel een Junckers. Huidige ketel staat in de slaapkamer op de 2 de verdieping in een omkasting. Op aardgas.

Mazoutketel plaatsen

Omdat we beperkte ruimte hebben waar wasmachine, droogkast en brander/ketel zich bevinden zijn we op zoek naar een modernere compactere ketel/brander op mazout. Hierbij dient rekening gehouden te worden met een beperkt budget. Op stookolie.

Aardgasketel plaatsen

We hebben een huis gekocht waar ze vanaf juni overschakelen naar rijk gas, en de verwarmingsketel is hierop niet voorzien. We kunnen in de woning vanaf 1 april, de ketel moet dus in april vervangen worden. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij zijn sinds kort verhuisd en in onze nieuwe woning was de cv-ketel aan de gaskachel in de woonkamer geïnstalleerd. Wij hebben die kachel laten verwijderen, waardoor wij dus nu ook geen cv ketel meer hebben. In de meeste ruimtes in huis was al een cv geïnstalleerd, behalve in 3 ruimtes boven. Ons warm water is momenteel elektrisch, die willen wij ook via gas. Dus kortom, wat wij nodig hebben is: een cv ketel, cv installatie voor 3 slaapkamers en warm water via cv ketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

HR ketel plaatsen

Zouden willen overschakelen van mazout op aardgas, dus mazoutbrander verwijderen en hoogrendement/condensatieketel plaatsen.

HR ketel of condensatieketel plaatsen in appartement

De cv pomp van ons huidige toestel is defect, daarom zijnen we de afweging aan het maken eventueel het volledige toestel te vervangen. Wij wonen in een appartement van 10 jaar oud op het gelijkvloers. De oppervlakte is ongeveer 80 m². Op aardgas.

Partners

Partners van Casius