Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen radiator" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen radiator:

Radiator plaatsen

Plaatsen van radiator, het moet nog gekocht worden. Weet niet welke model.

Radiator in de badkamer opnieuw aansluiten

Ik heb zopas nieuwe radiatoren laten plaatsen door een vakman. Helaas waren er nogal wat problemen met de aansluitingen. Zo is op dit moment mijn radiator in de badkamer niet meer aangesloten. Op zoek naar een vakman voor herstelling.

Badkamermeubel en radiator plaatsen

Wij zouden een nieuw badkamermeubel plaatsen. Het oude was dringend aan vervanging toe. Ook zouden we een verticale radiator plaatsen ipv de oude radiator. De meubels zijn besteld bij X2O en zullen geleverd worden op woensdag 30 oktober.

Plaatsen radiator

Ik heb een veranda laten plaatsen. Ik zoek iemand die daar een radiator kan plaatsen. De radiator heb ik al en de buizen liggen. Ook klaar tot aan de ketel. Er moet een grotere verdeler of koppelstukken geplaats worden op de huidige installatie.

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Leiding gesprongen,gn water meer in de woning . Wil van de gelegenheid gebruik maken om een nieuwe condensatieketel op gas te laten plaatsen . 1 nieuwe radiator en een paar klein werkjes.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Ik wil graag 4 radiatoren loskoppelen en volledig verwijderen in een appartement met blok verwarming. In de toekomst wil ik nieuwe gaan plaatsen.

Radiatoren verwijderen voor een verbouwproject

Enkele radiatoren te verwijderen voor de verbouwing van een appartement op het gelijkvloers. 2 radiatoren losmaken om te zandstralen en terug te plaatsen. 1 radiator in keuken verwijderen, 1 radiator in gang verwijderen en 1 handdoekrek te verwijderen in de badkamer.

CV doortrekken en radiator plaatsen

Op zoek naar een vakman die de centrale verwarming kan doortrekken van de berging op gelijkvloers naar de zolderkamer. Hiernaast moet men ook een radiator plaatsen.