Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van radiatoren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van radiatoren:

CV-ketel vernieuwen

Wij zouden onze mazoutketel (van het jaar1994) willen vervangen door een nieuwe gasketel. We zoeken iemand om de oude ketel af te breken, en een nieuwe installatie te plaatsen en aan te sluiten op een collector, waar wij dan zelf later de radiatoren kunnen op aansluiten. Het geschatte vermogen van de ketel zou minstens 25KW moeten zijn.

Nieuwe CV installatie plaatsen

Plaatsen volledige cv installatie op aardgas, met radiatoren, in een bestaande woning, welke nu verwarmd wordt op elektriciteit. Laagbouwwoning, volledig onderkelderd (droge kruipruimte 120cm). Huis is net vrijgemaakt.

Complete gas CV installatie plaatsen

ik had graag een verwarming laten plaatsen met radiatoren op gas, een gasmeter is er maar verder niets. Ongeveer 8 radiatoren - living, keuken, twee slaapkamers. Renovatieproject.

Radiator in de badkamer opnieuw aansluiten

Ik heb zopas nieuwe radiatoren laten plaatsen door een vakman. Helaas waren er nogal wat problemen met de aansluitingen. Zo is op dit moment mijn radiator in de badkamer niet meer aangesloten. Op zoek naar een vakman voor herstelling.

Aansluiting op gas, installatie gasketel en radiatoren

Momenteel wordt het huis en water verwarmd op electriciteit met accumulatoren. Dit zouden we willen vervangen door gas. Hiervoor moet de gasaansluiting gebeuren, een gasketel worden geinstalleerd alsook radiatoren. Eventueel kunnen we de radiatoren zelf aankopen en plaatsen. Echter zouden we eerst hiervoor de prijzen vergelijken via offerte.

Complete CV installatie op stookolie plaatsen

Vervangen van stookolieketel door een HR+condesatieketel op stookolie. Vernieuwen van alle leidingen en plaatsen van nieuwe radiatoren. Allemaal gelijkvloers: 8 radiatoren waarvan 2 kleintjes. Ook voor het verwarmen van het water.

Plaatsen van cv installatie op aardgas in ouder rijhuis

Plaatsen van cv installatie op aardgas, in ouder bestaand rijhuis. ik kan eventueel meehelpen. 1 cv ketel, 6 radiatoren, leidingen ,enz

Radiatoren vervangen in appartement

Leveren en plaatsen van radiatoren met thermostaatkranen in 4 ruimtes slpk1= 22m³ slpk2= 34m³ slpk 3 = 21m³ Living/keuken 103m³ hoogte radiatoren 40cm. Max lengte 220cm is max lengte van lift. De oude radiatoren zijn verwijderd, er staan afsluitkranen op de toevoerbuizen. Is appartement op 12e verdieping, parking voorzien. Er is slechts één buitenmuur. Nieuwe ramen met HR glas (plaatsing begin november). zie bijlages. keuken,hall en living zijn één ruimte geworden.