Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van radiatoren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van radiatoren:

Complete CV installatie op stookolie plaatsen

Vervangen van stookolieketel door een HR+condesatieketel op stookolie. Vernieuwen van alle leidingen en plaatsen van nieuwe radiatoren. Allemaal gelijkvloers: 8 radiatoren waarvan 2 kleintjes. Ook voor het verwarmen van het water.

Plaatsen van cv installatie op aardgas in ouder rijhuis

Plaatsen van cv installatie op aardgas, in ouder bestaand rijhuis. ik kan eventueel meehelpen. 1 cv ketel, 6 radiatoren, leidingen ,enz

Radiatoren vervangen in appartement

Leveren en plaatsen van radiatoren met thermostaatkranen in 4 ruimtes slpk1= 22m³ slpk2= 34m³ slpk 3 = 21m³ Living/keuken 103m³ hoogte radiatoren 40cm. Max lengte 220cm is max lengte van lift. De oude radiatoren zijn verwijderd, er staan afsluitkranen op de toevoerbuizen. Is appartement op 12e verdieping, parking voorzien. Er is slechts één buitenmuur. Nieuwe ramen met HR glas (plaatsing begin november). zie bijlages. keuken,hall en living zijn één ruimte geworden.

Plaatsen van radiatoren

Momenteel beschikken we op school op een niet verwarmde ruimte. Graag willen we deze verwarmen om het te kunnen gebruiken als refter.

Gasleiding trekken, ketel plaatsen en radiatoren voorzien

Huis dat bestaat uit 3 delen. Door het oude gedeelte moet een gasleiding trekken naar het nieuwe gedeelte. In dit nieuwe stuk moet men een gascondensatieketel te voorzien en ook radiatoren.

Aansluiting van gas en aanvullende werken

Ik wil gas in de woning aansluiten (er is gas aanwezig op straat), radiatoren plaatsen, zonneboiler of zonnepanelen, ventilatiesysteem.

Centrale verwarming op aardgas plaatsen

Nieuwe ketel te plaatsen met ook 6 radiatoren. Living - drie slaapkamers - badkamer.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Ik wil graag 4 radiatoren loskoppelen en volledig verwijderen in een appartement met blok verwarming. In de toekomst wil ik nieuwe gaan plaatsen.