Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen regenput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen regenput:

Terugslagklep regenput en riolering plaatsen

Regenwater uit regenput is sinds 3 weken zeer vuil en lijkt rioolwater te zijn. Vermoedelijk is er door overvloedige regenval rioolwater in regenput gekomen. Mogelijks doordat er geen terugslagklep is of niet goed functioneert.

Waterpomp regenput herstellen of vervangen

Ik heb een bestaande regenwaterput van 7500 liter met een "huis tuin en keuken" pomp. Deze pomp ligt niet in de put en op 10m van de put. Daardoor heeft deze nooit goed gewerkt en uiteindelijk is deze gestopt met werken. Daarom zou ik een goede pomp in de put willen laten plaatsen die genoeg druk kan creëren. Want er zijn een WC, wasmachine, afwasmachine en buitenkraan op aangesloten.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

In mijn straat komt weldra een gescheiden riolering en in het kader daarvan ben ik geïnteresseerd in het plaatsen van een regenwaterput. Ik heb ongeveer 145m² dak en het advies gekregen om een regenput van 7.500m² te plaatsen. De vraag is dan ook of jullie regenwaterputten plaatsen en wat de kostprijs daarvan is. En, maken jullie ook de gleuf naar straat met daarin de nodige buizen of moet ik daar iemand anders voor aanspreken. Idem voor de koppeling naar het huis.

Pomp regenput plaatsen

Wij hadden graag een regenwaterpomp + leidingen laten plaatsen om water regenput aan te sluiten op wasmachine.

Plaatsen regenpomp in regenput

Wij willen graag onze huidige regenwaterpomp dat in de garage staat laten liquideren en een pomp laten installeren in de regenwaterput. De inhoud van mijn regenwaterput bedraagt 7500 liter.

Plaatsen regenput

Ik zou graag hebben dat er iemand eens langskomt om te zien of ik mijn regenwater kan recupereren. Zo ja, welke zaken ik hierop dan kan aansluiten. Vandaar mijn interesse in een waterput. Er is plaats genoeg voor of achter het huis om die te steken.

Nieuwe pomp installeren

Graag hadden wij een nieuwe pomp geïnstalleerd voor ons regenwater. Dit voor te plaatsen en aan te sluiten op de regenput.

Nieuwe pomp voor oude regenput plaatsen + onderhouden

We hebben een huis gekocht dat in 2000 gerenoveerd is. Er zit een regenwaterput die momenteel niet gebruikt wordt. Er is een pomp aanwezig om de toiletten te kunnen voorzien van regenwater, maar deze hebben wij nog niet in werking gezet wegens opmerkingen van de oude eigenaar. We zouden nu vooral de regenput willen gebruiken voor water voor in de tuin. Ik had dus graag (nieuwe?) pomp voorzien met aansluiting aan een kraantje voor buiten