Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen regenput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen regenput:

Plaatsen regenput

Ik zou graag hebben dat er iemand eens langskomt om te zien of ik mijn regenwater kan recupereren. Zo ja, welke zaken ik hierop dan kan aansluiten. Vandaar mijn interesse in een waterput. Er is plaats genoeg voor of achter het huis om die te steken.

Nieuwe pomp installeren

Graag hadden wij een nieuwe pomp geïnstalleerd voor ons regenwater. Dit voor te plaatsen en aan te sluiten op de regenput.

Nieuwe pomp voor oude regenput plaatsen + onderhouden

We hebben een huis gekocht dat in 2000 gerenoveerd is. Er zit een regenwaterput die momenteel niet gebruikt wordt. Er is een pomp aanwezig om de toiletten te kunnen voorzien van regenwater, maar deze hebben wij nog niet in werking gezet wegens opmerkingen van de oude eigenaar. We zouden nu vooral de regenput willen gebruiken voor water voor in de tuin. Ik had dus graag (nieuwe?) pomp voorzien met aansluiting aan een kraantje voor buiten

Terugslagklep regenput en riolering plaatsen

Mijn terugslagklep in de regenput moet vervangen worden. Er moet een nieuwe klep geplaatst worden op de aanzuigdarm en ook één op de overloop richting riool.

2 aansluitbuizen regenput plaatsen

Ik wil graag een buis naar mijn regenput laten vernieuwen. Daarnaast wil ik graag een nieuwe buis die naar een nog te plaatsen tuinhuis loopt laten plaatsen.

Regenput reiniging en filter plaatsen

Reiniging van onze regenput van 7500 m3. Nog een filter plaatsen voor de regenput.

Pomp plaatsen en leidingen doortrekken voor waterput

We zijn op zoek naar iemand die een kraan (nog aan te kopen) kan plaatsen op onze regenput. Bovendien willen we een verbinding creëren tussen de regenput en de toilet enkele meters verderop.

Nieuwe riolering plaatsen

Nieuwe riolering en nieuwe toilet ( staande toilet) plaatsen en regenput.