Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen regenwaterput:

Plaatsen regenwaterput met waterpomp

Regenwaterput van 3000L met waterpomp plaatsen.

Boren van regenwaterput met pomp

Regenwaterput met uitwendige pomp plaatsen en installeren. Voor in de tuin te gebruiken.

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput 5000L of 7500L plaatsen

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput of grondwaterput plaatsen met installatie voor gebruik voor toilet e.d.. Momenteel kleine waterput van ong. 1500L waarvan water wegloopt via septische put. Graag een grote put.

Waterpomp regenput herstellen of vervangen

Ik heb een bestaande regenwaterput van 7500 liter met een "huis tuin en keuken" pomp. Deze pomp ligt niet in de put en op 10m van de put. Daardoor heeft deze nooit goed gewerkt en uiteindelijk is deze gestopt met werken. Daarom zou ik een goede pomp in de put willen laten plaatsen die genoeg druk kan creëren. Want er zijn een WC, wasmachine, afwasmachine en buitenkraan op aangesloten.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik zou een regenwaterput uit kunststof willen plaatsen waarbij het regenwater gezuiverd wordt tot drinkwater. In mijn tuin ligt er al een regenafvoer waar een aftakking kan gemaakt worden naar de regenwaterput. De regenwaterput moet aangesloten worden, zowel binnen als buiten.

Aansluiten regenwaterput

Vorig jaar heb ik in mijn voortuin de mazouttank laten wegnemen en een betonnen regenwatertank van 5000 liter laten plaatsen. Deze moet nog aangesloten worden - enerzijds op de regenafvoer van het dak, anderzijds op de riolering voor de overloop. Regenafvoer en riolering liggen binnen enkele meters van de tank. De voortuin is makkelijk bereikbaar.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

In mijn straat komt weldra een gescheiden riolering en in het kader daarvan ben ik geïnteresseerd in het plaatsen van een regenwaterput. Ik heb ongeveer 145m² dak en het advies gekregen om een regenput van 7.500m² te plaatsen. De vraag is dan ook of jullie regenwaterputten plaatsen en wat de kostprijs daarvan is. En, maken jullie ook de gleuf naar straat met daarin de nodige buizen of moet ik daar iemand anders voor aanspreken. Idem voor de koppeling naar het huis.