Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen regenwaterput en septische put" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen regenwaterput en septische put:

Plaatsen regenwaterput

Regenwaterput van 7500L plaatsen in reeds aanwezige put die gegraven werd om mazouttank te verwijderen. Tuin van halfopen bebouwing is goed bereikbaar. Pomp en filter installeren.

Regenwaterput 10000 liter plaatsen

Regenwaterput van 10.000L plaatsen. Ook grond moet nog uitgegraven worden.

Putwater combineren met regenwater

Reeds aanwezige grondwaterput combineren met nieuw te plaatsen regenwaterput. Er is voldoende ruimte in de tuin om een regenwaterput te plaatsen. Aanwezige grondwaterput word gebruikt voor wasmachine en toilet.

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput van 10.000L plaatsen en aansluiten. Het volledige huis is onderkelderd met een kruipkelder. Revisie van bestaande water- en afvoernetwerk uitvoeren.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Ik zou graag een waterreservoir in de kelder laten plaatsen. Er is een lege ruimte die opgevuld zou kunnen worden en ik zou graag professioneel advies hebben om te weten of dit haalbaar is (groot genoeg, en een duurzame oplossing) De ruimte tussen twee muren is +- 1,5 m breed, 2,5 m hoog en 2,5m lang. (plus minus) Indien mogelijk, dan zou het WC en de wasmachine op deze installatie aangesloten kunnen worden.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Regenwaterput (liefst zo groot mogelijk) plaatsen in tuin. Ook aansluitingen moeten voorzien worden. Eventueel ook een revisie van het bestaande water- en afvoernetwerk.

Plaatsing en aansluiten regenwaterput 10000 liter

Regenwaterput van 10.000L plaatsen in voortuin. Ook pomp, filters en buizen dienen geplaatst te worden. Onder huis is volledige kruipkelder. Doel is aansluiten op wc, wasmachine en kraantje voor tuin.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput plaatsen onder oprit/voortuin. Liefst zo groot mogelijke put in beton. Put aansluiten op bestaande pomp die is aangesloten op bestaande kleine oude regenwaterput in achtertuin.