Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van rookgasafvoer en vervangen ketels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van rookgasafvoer en vervangen ketels:

Plaatsen van rookgasafvoer en vervangen ketels

Het gaat om 2 studio’s van 45m² en één duplex van 90m². Ik zou op termijn de ketels willen vervangen; 2 kleine en 1 grote dus. De huidige ketels zijn van het merk Vaillant en zijn nog maar tussen 5 en 10 jaar oud. 1 is een gesloten, de andere 2 zijn geen gesloten branders. Om niet al te grote kosten te moeten maken zou ik eerst de ketel van het gelijkvloers willen vervangen en zeker de aan- en afvoer vervangen via de schouw. Het zou dus gaan om het vervangen van 1 ketel op het gelijkvloers en voor 3 ketels en afvoeren. Er zijn schouwen aanwezig voor de aan- en afvoer.

Plaatsen van rookgasafvoer in appartementsgebouw

wij zoeken een installateur voor het plaatsen van een rookgas afvoer voor condensatieketels. Dit dient te gebeuren in 2 gebouwen met 12 appartementen. De ketels zouden dan daarna kunnen geplaatst worden wanneer de eigenaars dit wensen. 2 gebouwen , 20 jaar oud.

Plaatsen van rookgasafvoer

Plaatsen van rookgas afvoer in bestaande schouw voor condenserende CV ketel (enkelvoudig, verse lucht zal apart aangezogen worden) van kelder tot schouw. Maximum 12m flexibel (diam 80). Afdek kap, schouw deksel, steunbocht en aansluitpijp (diam 80). Kan foto’s opsturen. Schouw ingang zal vrijgemaakt zijn en door mezelf terug opgemetseld worden en uiteraard help ik met het doortrekken/duwen van de flexibel. Enkel de plaatsing van reeds aangekochte "kit" materiaal.

Aardgasketel plaatsen

Momenteel mazoutketel. Gewenst: Gas moet nog gelegd/aangevraagd worden. Nieuwe gasketel 26kw + Zonneboiler/panelen voor warm water. Rookgasafvoer getubeerd via oude schouw. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Condensatieketel plaatsen in renovatiewoning

Plaatsen condensatieketel, rookgasafvoer, en leggen van gasleiding voor een renovatiewoning.

Plaatsen van rookgasafvoer

Vervanging van rookgasafvoer flexibel 80 mm (appr. 10 meter)

Vervangen van bestaande ketel door condensatie gaswandketel

Vervangen bestaande ketel door condenserende gaswandketel in een klein appartementje ( afm. Ketel ongeveer 350x400x700 mm ) aansluiten op de bestaande radiatoren , maar nieuwe rookgasafvoer plaatsen . Graag totaal prijs van deze vervanging ( BTW is 6% ) : ketel + werkuren.

Plaatsen van condensatieketel en dubbelwandige rookgaskanaal

Huidige atmosferische gasketel is 27 kW voor CV enkel (geen sanitair warm water) maar deze is overgedimensioneerd (veel aan/uit). Verwarming met radiatoren, huidige watertemp is 60°C steektemperatuur. In leefruimte staat thermostaat en radiatoren vol open. Op slaapkamers thermostatische kranen. Er is afvoer voor condensatiewater in stookruimte. Huidige rookgasafvoer is atmosferisch met metalen flexibel die in schouw (potten) uitkomt. Schouw makkelijk bereikbaar via plat dak. - Graag offerte voor condensatieketel en bijhorend dubbelwandig rookgaskanaal (lengte van kelder tot schouwuitlaat is 7 m. - Inclusief plaatsing.