Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen Vaillant en verlengen gasleiding" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen Vaillant en verlengen gasleiding:

Plaatsen van rookgasafvoer en vervangen ketels

Het gaat om 2 studio’s van 45m² en één duplex van 90m². Ik zou op termijn de ketels willen vervangen; 2 kleine en 1 grote dus. De huidige ketels zijn van het merk Vaillant en zijn nog maar tussen 5 en 10 jaar oud. 1 is een gesloten, de andere 2 zijn geen gesloten branders. Om niet al te grote kosten te moeten maken zou ik eerst de ketel van het gelijkvloers willen vervangen en zeker de aan- en afvoer vervangen via de schouw. Het zou dus gaan om het vervangen van 1 ketel op het gelijkvloers en voor 3 ketels en afvoeren. Er zijn schouwen aanwezig voor de aan- en afvoer.

Plaatsen van elektrische boiler

Ik heb een gascondensatieketel doorstromer Vaillant EcoTecPlus, recente bouw op gelijkvloers. Ik heb laag verbruik, alleenstaande momenteel. Heb in 2018 zonnepanelen laten plaatsen. Heb een overschot van opgewekte elektriciteit en aangezien slimme meter nog een tijdje optioneel is dacht ik nog een elektrische boiler bij te laten plaatsen.

Nest Thermostaat 2de generatie vervangen door 3de generatie

Ik heb de basis (Nest Thermostaat) aan de muur van de 2de generatie vervangen door een 3de generatie. Zowel de app als aan de thermostaat werkt, denk ik, doordat de boiler opstart. De 3de generatie Nest Thermostaat krijgt geen voeding, denk ik weer, ik moet deze telkens terug aan de usb kabel hangen om doen werken. Er is nu geen Heat Link aanwezig (de 2de generatie had dat niet). Ik denk nu dat de Heat Link moet geplaatst worden. Is dit mogelijk om dit te plaatsen en het geheel na te kijken. Boiler: Vaillant eco Tec plus VCW BE346/5-5 R2

Nieuwe boiler plaatsen

Wij zouden een nieuwe boiler moeten laten plaatsen. Momenteel hebben we een Vaillant op gas, waar warm water en de verwarming op aangesloten is.

Nieuwe condensatieketel (warm water en verwarming) plaatsen

Bij het tweejaarlijks nazicht van onze ketel (warm water en verwarming) was de ventilatie niet in orde. Onze gasketel is 10 jaar oud en we hebben besloten een nieuwe condensatieketel te laten plaatsen die ineens in orde is met alles (dus ook de ventilatie!). Wij hebben nu een Vaillant en deze bevindt zich op het gelijkvloers in het washok/de garage.

Zonneboiler plaatsen

Huis is in renovatie. Dak is gedaan (Platdak EPDM 2e verdiep =8 cm PIR en 15 cm glaswol). Schuine helling tussen 1e en 2e verdiep = dakpannen met daaronder 15 cm glaswol + 3 cm PIR platen. 1e verdiep = EPDM dak met 8cm PIR platen. Condensatiegaswandketel in combinatie met zonneboiler (VAILLANT AUROSTEP?). Zonne-energiesysteem volgens leegloopprincipe. Liefst vlakkeplaatcollectoren. Combinatie centrale verwarming en sanitair warmwaterproductie.

Vervangen van geiser

Op het appartement van de 2de verdieping dient er een geiser vervangen te worden. Bij voorkeur een model zoals de Vaillant Turbomag 17L op gas. Deze moet voor warm water zorgen in de keuken en badkamer. Kan dit deel uitmaken bij de offerte over het plaatsen van de 2 individuele watermeters . De woning met 2 verdiepingen, heeft 2 wooneenheden : gelijkvloers +1 étage, en de 2de étage.

Verwarmingsketel plaatsen

Bestaande gasketel moet vervangen worden. Vaillant of Junkers.