Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "plaatsen van elektrische boiler" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor plaatsen van elektrische boiler:

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler Buderus vervangen. Huidige boiler verbruikt veel energie. Er is ook veel kalk in het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.

Elektrische thermostaat plaatsen

Thermostaat accumulatie kachel met dagelement vervangen. Graag thermostaat die men op afstand kan bedienen via wifi. Ook elektrische boiler meer schakelen van op afstand.

Elektrische boiler plaatsen

Nieuwe elektrische boiler plaatsen. Word geplaatst in keuken in kast. Oude ook wegnemen. Enkel waterverwarming.

Vervanging elektrische boiler of doorstromer plaatsen

Ik moet een elektrische boiler vervangen van 100l. Ik heb nu een chaffoteaux van 100l, maar vraag me af of ik niet beter een doorstromer neem. Ik zou graag met de vakman overeenkomen wat ik het best doe.

Plaatsen van gascondensatieketel

Ik heb een mazoutketel en wil die vervangen door een gas condensatieketel. De mazoutketel moet afgebroken worden, ook de elektrische boiler van 150 liter, het warm water komt voortaan via c.v. Schoorsteen moet getubeerd worden.

Boiler plaatsen en leidingen trekken

Tijdelijk elektrische boiler van ongeveer 50L plaatsen. Wateraansluiting is in ruimte ernaast, buizen moeten 5m doorgetrokken worden van de wateraansluiting tot de ruimte waar een bad met mengkraan word geplaatst.

Warmtepomp plaatsen

Graag zouden wij onze elektrische boiler willen laten vervangen door een warmtepomp boiler.