Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen van ventilatie en toiletten thermostaatregeling" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van ventilatie en toiletten thermostaatregeling:

Plaatsen van ventilatie en toiletten + thermostaatregeling

2 Verluchtingen plaatsen in bestaande toiletten. Bijkomend toilet met lavabo in afgesloten ruimte realiseren in magazijn. Thermostaat en regeling verbeteren. Momenteel 1 thermostaat voor 3 grote ruimtes, liever in elke ruimte een thermostaat die online te regelen is.

Ventilatie Type C plaatsen

ik wil graag een ventilatiesysteem type C laten plaatsen. Aanvoer is voorzien in ramen. Nu deze te plaatsen in de 'natte plaatsen'. Ruwbouw staat er nu.

Installateur voor ventilatie

Ik ben op zoek naar iemand die een buisventilator kan plaatsen in onze kelder. Het gaat om een buisventilator TD160/100N Silent, lengte 2,5m. De aansluiting kan gebeuren op een bestaand van verluchtingsgat 110mm.

Actieve afzuiging plaatsen in badkamer

We hebben een 4 jaar terug onze badkamer vernieuwd; ons appartement is gelegen op de 5de en bovenste verdieping van het complex. Nu is het huidige ventilatiesysteem (geen actieve afvoer) niet voldoende, waardoor er schimmel is ontstaan. Graag zou ik dan ook actieve ventilatie willen installeren, die aan de hand van de vochtigheid in de badkamer of door hem aan te zetten begint af te zuigen.

Nieuwe condensatieketel (warm water en verwarming) plaatsen

Bij het tweejaarlijks nazicht van onze ketel (warm water en verwarming) was de ventilatie niet in orde. Onze gasketel is 10 jaar oud en we hebben besloten een nieuwe condensatieketel te laten plaatsen die ineens in orde is met alles (dus ook de ventilatie!). Wij hebben nu een Vaillant en deze bevindt zich op het gelijkvloers in het washok/de garage.

Hybride warmtepomp te plaatsen

We hebben al een centrale verwarming op gas. Ik had graag mijn gasverbruik verder verminderd. We hebben ook zonnepannelen, nu met overproductie. Gezien ouderdom installatie (4 jaar) + zonnepannelen lijkt me een hybride systeem het meest relevante. Daarnaast vroeg ik me af of er synergie mogelijk is met mogelijk ventilatie/airco.

Plaatsen ventilatie systeem D

Woonhuis gelijkvloers + 2 volwaardige verdiepingen voorzien van ventilatie systeem D. (wij runnen een asiel voor katten en kunnen dus geen ramen openzetten) Huis heeft 1 keuken, 1 apart toilet en 2 badkamers.

Lucht - water warmtepomp installeren

Gebruik van warmtepomp ventilatielucht-water, ventilatie, airco, zonnepanelen in een gekoppeld systeem voor een goede samenwerking. Verwarmen, koeling en sanitair water verwarmen. Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Nieuwbouw met 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 200 m².