Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Plaatsen van verwarmingsinstallatie op elektriciteit? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Plaatsen van verwarmingsinstallatie op elektriciteit.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van verwarmingsinstallatie op elektriciteit:

Verwarmingsinstallatie vervangen en plaatsen/vervangen convectoren

Met onze architect verbouwen wij onze woning in Attenhoven. Tegelijkertijd willen we graag de verwarmingsketel veranderen en de convectoren moderniseren. Voor het gedeelte centrale verwarming in het bijgebouw aansluitend aan de keuken wensen we een installateur voor offerte.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Nieuwe strobouwwoning oppervlakte 160m², vrijstaande woning. Interesse in vergelijking Pellets centrale verwarming en warm water. warmtepomp en warm water

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Renovatie rijhuis badkamer herbouwen op zolderverdieping: Plaatsen van verwarmingsketel, cv. Douche en bad-nieuwe badkamermeubel met dubbele wastafel, graag half betegelen. Gyproc plaatsen, vloeren, vals plafond. Nieuwe buitendeur plaatsen aan de tuinkant. Adres aan de vakman.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Vernieuwen van huidige verwarmingsinstallatie op combinatie mazout/hout.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Onderhoudsverslag door bulex stelt dat een nieuwe installatie wenselijk is. Op dit moment is de 3-wegskraan met servomotor stuk. Gezien de ouderdom is aangeraden om in plaats enkel dit stuk te vernieuwen, te overwegen om een volledig nieuwe installatie te realiseren. Op dit moment is er geen verwarming in woning - dringend dus! Vloerverwarming, gecombineerd met warmwaterwarmer ...

Plaatsen verwarmingsinstallatie

We zouden graag nog 2 verwarmingen willen bij plaatsen in kamers waar er geen verwarming is . Wij staan nog in twijfel oftewel op gas oftewel op elektriciteit. Wij zouden willen weten wat het goedkoopste is.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Ik heb een nieuwe verwarmingsinstallatie nodig. Franstalige vakman graag.

Plaatsen van verwarming

Plaatsen van een nieuwe verwarmingsinstallatie.

Partners

Partners van Casius