Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsen verwarmingsinstallatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen verwarmingsinstallatie:

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Ik wil mijn bestaande mazout vuren vervangen door een verwarmingsinstallatie of warmtepomp installatie.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuw airco systeem of volledige centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen. Indien volledige centrale verwarmingsinstallatie graag vloerverwarming of radiatoren. Momenteel renovatie bezig, chape is 6-7cm uitgebroken maar werken kunnen niet voortgezet worden voor dit gedaan is.

Installatie van propaangastank en toebehoren

Nieuwe verwarmingsinstallatie te plaatsen. Ik wens over te schakelen van mazout naar propaangas.

Nieuwe verwarmingsinstallatie op aardgas plaatsen

Volledig nieuwe installatie op aardgas plaatsen. Dit dient voor afgewerkte ruimtes en ik wil graag met radiatoren werken.

Plaatsen van een expansievat

Plaatsen van extern expansievat en vuilfilter op verwarmingsinstallatie + aansluiten 2 radiatoren op bestaande leidingen

Warmtepomp plaatsen en combineren met bestaande verwarmingsinstallatie

Plaatsen en aansluiten van een hybride warmtepomp op bestaande verwarmingsinstallatie met condensatieketel op gas in een woning.

Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren op gas plaatsen

Nieuwe cv installatie en radiatoren te plaatsen voor een renovatieproject. Het gaat om een oud herenhuis met twee verdiepingen, 40 m² per verdieping. Nieuwe installatie op gas en zo een 13-15 radiatoren te voorzien.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Vervangen van oude mazoutketel door een duurzaam alternatief. Dit kan in de vorm van een warmtepomp of zonneboiler maar ook een biomassaketel of pelletkachel is niet uitgesloten. Ik heb een voldoende grote stookplaats van minstens 20 m² om de installatie te zetten.