Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Plaatsing en aansluiten regenwaterput 10000 liter" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing en aansluiten regenwaterput 10000 liter:

Plaatsing en aansluiten regenwaterput 10000 liter

Regenwaterput van 10.000L plaatsen in voortuin. Ook pomp, filters en buizen dienen geplaatst te worden. Onder huis is volledige kruipkelder. Doel is aansluiten op wc, wasmachine en kraantje voor tuin.

Aansluiten koelleidingen, vacuümeren en vullen gas (R32) airco

De plaatsing van de airco (2x duosplit van Daikin) zouden mijn broer en ik zelf doen. Enkel het aansluiten van de koelleidingen, het vacuümeren en gas vullen kunnen we niet en laten we graag uitvoeren door een erkend koeltechnicus.

Afwateringsysteem voorzien voor oprit

Situatie: wij hebben een garage in de kelder met een hellende oprit naar de straatkant toe. Bij hevig regenweer, bestaat de kans dat de straat riolering de wateroverlast niet aankan, waardoor het water in onze garage binnenkomt. We hebben dus graag dringend een vakman nodig die ons kan helpen. Omschrijving: we willen graag deels ontkoppelen om deze situatie te vermijden. Onze buurman heeft deze werken ook al laten uitvoeren en dit blijkt te werken. Het graven van een pompput en een bijkomende goot dat dient om de overlast weg te pompen. Daar middel van plaatsing van terugslagkleppen, aanpassen van de bestaande riolering, aansluiten van goot op de riolering en achteraf de reparatie van de klinkerwerken, hopen we hiermee het euvel te voorkomen. We hebben eventueel reeds een loodgieter.

Lucht - water warmtepomp installeren

Plaatsing warmtepomp Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water Vrijstaand gebouw De woning is goed geisoleerd

Regenwaterinstallatie installeren

Wij zijn op zoek naar een vakman voor de plaatsing van een regenwaterinstallatie in ons huis. We kunnen op het systeem 3 toiletten, de wasmachine en de waterkranen voor de tuin, oprit en garage aansluiten. De regenwaterput kan in de oprit geplaatst worden.

Aansluiten / plaatsten gashaard HELEX

Wij hebben reeds een gashaard gekocht deze zou aangesloten moeten worden. De gasleiding ligt al ter plaatse. De aansluiting door de gevel en verdere plaatsing moet nog gebeuren. Gashaard is al in het bezit, enkel de plaatsing , en aansluiting.

Leveren en plaatsen van septische put en regenwaterput

Ik wil graag een septische put en een regenwaterput laten plaatsen. Graafwerken, fundering, plaatsing, dichten, aansluiten aan inspectieputten die reeds aanwezig zijn. Ook de overtollige aarde moet men afvoeren.

Aansluiten riolering en aardgasketel plaatsen

Het betreft een kleine woning met 2 slaapkamers, badkamer, living, keuken, eetkamer * aansluiting op riolering( is momenteel nog niet =woning van 1930) *plaatsing van ketel + verwarming/water( ±6 radiatoren), verwarming op gas